Nederlands English
Deelnemer login

SLF: hét kennisplatform voor Service Logistiek

Het Service Logistics Forum is dé plek waar managers, verantwoordelijk voor Service Logistiek, elkaar ontmoeten om ontwikkelingen op het gebied van service en parts met elkaar te bespreken. In 1993 is het Service Logistics Forum door het logistieke adviesbureau Districon opgericht als netwerk voor het ontwikkelen en uitwisselen van Service Logistieke kennis. Inmiddels is het Service Logistics Forum uitgegroeid tot hét Service Logistieke kennisplatform in Nederland.

SLF: Hoe werkt het

Bedrijven, groot en kleiner, kunnen zich aanmelden als deelnemer van het SLF. Eenmaal aangemeld wordt er een contactpersoon geregistreerd. Het bedrijf heeft na aanmelding kosteloos toegang tot alle SLF activiteiten. Jaarlijks publiceert het SLF een programma waarin de activiteiten van het lopende jaar vermeld staan. Het jaarprogramma bevat minimaal 3 themamiddagen en een Service Logistics Summit. Kijk voor het actuele jaarprogramma, met toelichtingen per activiteit, hier.

SLF Actueel

Innovatiesessies over Service Logistiek
Bijeenkomsten voor managers geintereseerd in het vormen van een innovatiecollectief. Lees meer
Nog niet uitgepraat over grijze voorraad
interessant rondetafel gesprek afgelopen 6 sept bij Schuuring over de aanpak en beheersing van grijze voorraad. Lees meer

Agenda

Onze deelnemers