Service Logistics Forum

Allinq

Allinq logo
Adres
Fahrenheitstraat 27-29
Postcode
3846 BM
Plaats
Harderwijk
Telefoon
+31 341 437 100
Website

Wij zijn internationaal specialist in verbindingstechnologie. Met ruim 50 jaar aan kennis en ervaring bouwen en beheren wij informatie-infrastructuren voor netwerkeigenaren in de telecomwereld en daarbuiten. Wij verbinden mensen. Letterlijk en figuurlijk. Dit doen wij vanuit meerdere organisatieonderdelen in binnen- en buitenland. Met elkaar vormen we de Allinq Group.

Allinq Group BV
Allinq Group BV is de holdingmaatschappij. Binnen de groep verzorgen verschillende ondernemingen onze activiteiten in de telecombranche, gebaseerd op klantfocus en met voor iedere activiteit de specifieke kennis in huis. 
 

Telecombranche en meer
Maar ook buiten de telecombranche voegen wij waarde toe vanuit onze kennis en ervaring van verbindingstechnologie. Voorbeeld branches hiervan zijn energie, water en defensie. Voor deze branches heeft de Allinq Group een speciale organisatie neergezet: Vidyn. Met Vidyn brengt Allinq de specialist voor verbindingstechnologie in andere branches naar voren die volledig gebruik maakt van onze ruime kennis en ervaring binnen de gehele groep.

Verbindingen maken is wat we doen. Mensen verbinden is wat we daarmee willen bereiken. Maar nooit alleen. We werken altijd samen. En we zorgen er voor dat de ander daardoor optimaal kan presteren. Met een hecht partnership en gedeelde belangen. Samen verbinden. Nu, morgen en daarna.

Contactpersoon

Vincent Völkers
Functie
Hoofd Logistiek & Orderdesk
Trots op onze

SLF Deelnemers