Service Logistics Forum

Publiciteit voor SLF Afstudeerprijs - Nieuws

25 mei 2016

Bas en Christianne in NVMS Magazine

Het NVSM magazine had grote belangstelling voor de onderzoeken van de winnaars van de SLF Afstudeerprijs en verzocht hen een artikel te schrijven voor het magazine. Tijdens de Service Logistics Summit 2015 werden Bram Westerweel en Christianne Wisse verkozen tot winnaars. De artikelen die zij voor het NVSM Magazine hebben geschreven zijn in het afgelopen nummer gepubliceerd. Alle SLF deelnemers hebben het magazine inmiddels ontvangen. Via onderstaande afbeelding zijn de artikelen tevens te downloaden.

artikel nvsm.jpg

Spare parts supply chain van Damen Naval

Het onderzoek van Christianne Wisse ging over de onderdelen voorziening op de scheepswerf van Damen in Zeeland. Haar gestructureerde en praktische aanpak leverde niet alleen een inhoudelijk sterk verhaal op, maar ook de 2e prijs van 500 euro.

Kosten van corrosie bij schepen bij Smit Lamnalco

Het onderzoek van Bram Westerweel leidde tot een model op waarmee de financiele gevolgen van corrosie in beeld gebracht kunnen worden. Bram werd door de jury geroemd om zijn originaliteit, kennis van zaken en mogelijkheden voor vervolgonderzoek. Bram won de 1e prijs van 1.000 euro.

De prijs werd voor de 7e keer uitgereikt en dit jaar gesponsord door SLS en Drake&Farrell.

NVSM magazine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trots op onze

SLF Deelnemers