Service Logistics Forum

Innovatiesessies over Service Logistiek - Nieuws

15 september 2016

Bijeenkomsten voor managers geintereseerd in het vormen van een innovatiecollectief.

Bedrijven die samenwerken aan nieuwe logistieke oplossingen kunnen nu ondersteuning krijgen: advies en begeleiding, en mogelijk subsidie. Van MKB tot multinational. Het gaat vooral om alle logistiek rondom service en onderhoud.

Onder de naam 'Samenwerken in Service Logistiek' worden innovatiesessies gegeven aan geïnteresseerden. Deze sessies zijn bedoeld om te informeren en te inspireren. Welke kansen biedt samenwerking? Wat zijn de succesfactoren? En de resultaten? U maakt er kennis met sprekende praktijkvoorbeelden. En – zeker niet onbelangrijk – welke ondersteuning krijgt u? Bovendien zijn deze avonden een mooie gelegenheid om geïnteresseerden uit andere bedrijven te ontmoeten. Misschien vindt u er zelfs partners om samen een nieuwe oplossing te ontwikkelen.

Samenwerken in Service Logistiek is een initiatief van Districon, Topsector Logistiek, Dinalog en Connekt. Het initiatief kent vele partners waarvan het SLF er één is.

Voor meer informatie over het initiatief, de sessie en de initiatiefnemers kijk op de site van Samenwerken in Service Logistiek.

 

Trots op onze

SLF Deelnemers