Service Logistics Forum

Nieuw leiderschap bij Service Logistics Forum - Nieuws

10 juni 2021

Ben Gräve heeft het voorzitterschap overgedragen aan Paul Enders

Paul is enkele jaren als algemeen bestuurslid bij het SLF betrokken. Hij is na zijn doctoraal studie Operations Management in de USA in 2010 enkele jaren consultant geweest bij Boston Consulting Group en is sinds 2013 in dienst bij ASML waar hij diverse (service) supply chain management functies heeft vervuld en sinds april dit jaar als Director System Delivery Management werkzaam is. Deze ervaringen sluiten naadloos aan bij zijn nieuwe SLF uitdaging. Paul zal als voorzitter specifiek belast zijn met de visie en strategie van het SLF en blijft zich inzetten voor het Jong SLF netwerk.   

Ben is meer dan 25 jaar bestuurslid, in eerste instantie als secretaris en sinds 2011 als voorzitter. Mede onder zijn leiding is het forum uitgegroeid van een besloten netwerk van beperkte omvang tot een open netwerk van meer dan 80 deelnemers uiteenlopend van multinationals, (semi) overheidsbedrijven, MKB’ers, maar ook universiteiten en hogescholen in Nederland en België. Ben heeft een leidende rol gehad in de stimulering en begeleiding van een groot aantal service logistieke onderzoeksprojecten en blijft de komende tijd nog betrokken als algemeen bestuurslid voor coachende en adviserende taken.

M.i.v. dezelfde datum heeft Alexandra te Selle de rol van secretaris aanvaard. Zij heeft na de afronding van twee HBO studies, Industrial Engineering en Logistics Management, in 1996 bij IPN Holding en Vialis gewerkt en vanaf 2010 is zij manager Service Supply Chain bij Thales Transportation Systems. Zij is ook een Black Belt Lean. Alexandra zal naast de reguliere secretaris activiteiten zich sterk inzetten voor de SLF evenementen.

Als je op korte termijn nader kennis wilt maken met Paul en Alexandra, nodig ze dan uit in het SLF café.

Trots op onze

SLF Deelnemers