Service Logistics Forum

9e SLF Afstudeeprijs voor Bachelor scriptie - Nieuws

14 november 2016

Thomas Kenbeek, TU/e wint €1.000,-

De 9e SLF Afstudeerprijs is gewonnen door Bachelor Student Thomas Kenbeek van de TU/e.
Tijdens de 20e Service Logistics Summit werd voor de 9e keer de SLF Afstudeerprijs uitgereikt. Uit de ingezonden scripties waren er 2 uitgekozen die dit jaar om de hoofdprijs van €1.000 euro streden. Tijdens de plenaire middag kregen de genomineerden de vloer om hun onderzoek en resultaten te pitchen voor een volle zaal. Nog niet eerder stonden de kandidaten zo in de spotlights bij het SLF.

Geheel overdonderd door alle aandacht werd Jacky van der Griendt 2e. Thomas Kenbeek ging er met de hoofdprijs vandoor.

 

‘Bijzonder knap werk’, vond de jury, ‘je zou bijna vergeten dat hij een bachelor scriptie geschreven heeft’. Dat gaf in 1 zin aan wat het niveau was van Thomas’ scriptie. Thomas ontving de prijs uit handen van Bram Westerweel, jurylid en tevens winnaar van de SLF Afstudeerprijs 2015, en Jan Flens, directeur Drake & Farrell en tevens sponsor van de prijs. Drake & Farrell stelde de prijs beschikbaar omdat ze studenten willen aanmoedigen die stappen durven zetten in hun presentatie voor publiek en omdat ze de bijdrage van jonge mensen aan het vakgebied verder willen stimuleren.  

 

De jury beoordeelde dit jaar 6 ingezonden scripties. Naast inhoud telde ook de presentatie tijdens de pitch mee in het jurybesluit. De jury, bestaande uit Prof. Ruud Teunter (Operational Management, RUG), Johan Faes (Directeur, Faes Group), Koen ter Hofstede (Engineering Manager ILS Competence Centre, Thales), Bram Westerweel (PhD Operations, Planning, Accounting and Control, TU/e) en Hans van Waveren (Directeur, Districon), had een pittige opdracht. De ingezonden scripties zijn beoordeeld op een aantal inhoudelijke criteria tw; Relevantie voor SL vakgebied, Wetenschappelijk gehalte, Toepasbaarheid, Bijdrage bedrijfsproces, Innovatief karakter, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en schrijfstijl scriptie.

Trots op onze

SLF Deelnemers