Service Logistics Forum

Aanmelden voor de Summit - Nieuws

27 september 2021

Mis de Service Leadership Summit niet, meldt u vast aan.

Uitnodigingen zijn uitgestuurd en de eerste aanmeldingen zijn binnen. Bent u er ook bij op dinsdag 23 november?

Het programma van de Service Leadership Summit is uniek en verrassend. Plenaire delen zorgen voor de nodige food for thought. De actieve inspiratiecarroussel is het hart van het programma. In sneltreinvaart raast u langs een aantal ‘Most Promising’ technologische ontwikkelingen voor serviceketens. Tijd om informatie met vakgenoten en SLF deelnemers te bespreken is er tijdens de vele pauzemomenten.  

Ook is er dit jaar aandacht voor jong talent. Zo wordt de 14e SLF Afstudeerprijs uitgereikt aan de student die de beste scriptie geschreven en gepitched heeft. Jonge medewerkers met 0 tot 5 jaar werkervaring krijgen een tof programma voorgeschoteld met een case en gespreksrondes met CEO's. 

Daarnaast is er uiteraard aandacht voor het 25 jarige jubileum van het SLF (Service Logistics Forum) zelf. Een bijzondere mijlpaal voor ons netwerk. Al 25 jaar lang staat service logistiek en de ontwikkeling daarvan op ons netvlies en delen we onze kennis en kunde met zoveel mogelijk enthousiaste professionals. Hopelijk mogen we dit nog lang doen. 

Trots op onze

SLF Deelnemers