Deelnemer login
Home Deelnemers FPC beyond packaging

FPC beyond packaging

Adres:
Hamelendijk 2
Postcode:
5541 RA
Plaats:
Reusel
Telefoon:
+31 880 234 800

PackAssist is een applicatie van FPC - beyond packaging. FPC is een groep gedreven verpakkingsconsultants en specialisten met een visie. Bij FPC kunt u terecht voor een compleet supply chain verpakkingsadvies maar ook voor (deel)oplossingen op het gebied van uitbesteding, dienstverlening, design en software.

Ons team beschikt over ruime ervaring en een “helicopterview”. Dit is belangrijk omdat het verpakken vaak decentraal (verspreid over allerlei afdelingen) belegd wordt binnen een organisatie, en een centraal aanspreekpunt daarom ontbreekt.

Uiteindelijk gaat het FPC erom dat uw product in perfecte staat op de bestemming aankomt. Daarvoor is niet alleen een functionele verpakking noodzakelijk, maar ook een goede keten. FPC pakt dit aan door te kijken naar het complete verpakkings- en logistiek proces middels een integrale aanpak.

Voor verschillende toepassingen op verpakkingsgebied heeft FPC in-house software en tools ontwikkeld:
- StackAssist: StackAssist ondersteunt u bij de efficiënte planning en uitvoer van de order picking, het stapelen en het laden. (www.stackassist.com)
- PackStatus: Met state-of-the-art technologie maakt PackStatus uw verpakking interactief zodat u continue controle houdt over alles wat er met uw producten gebeurd (www.packstatus.com)
- PackAssist:  De webapplicatie PackAssist stelt overal ter wereld de meest recente verpakkingsinstructies beschikbaar, in de vorm van filmpjes, pictogrammen en teksten in iedere gewenste taal. (www.packassist.com)

Contactpersoon

Bart van Dijck
Functie:
Project Manager

Onze deelnemers