Deelnemer login
Home Deelnemers Allinq

Allinq

Adres:
Fahrenheitstraat 27-29
Postcode:
3846 BM
Plaats:
Harderwijk
Telefoon:
+31 341 437 100
Website:

Schuuring, onderdeel van de Allinq Groep

Schuuring, onderdeel en zelfs bakermat van de Allinq Groep, is opgericht in 1962. Ooit gestart als uitvoerder in de aanleg van ondergrondse verbindingen voor telecom en energie in de nieuwbouw van Flevoland. Later ook bovengronds en elders in het land is Schuuring sindsdien actief in het verbinden van Nederland. De essentie van het toenmalige werk, het (aan)leggen van verbindingen, heeft altijd de kern van onze dienstverlening gevormd. Met kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Deze waarden vormen tot op de dag van vandaag nog steeds onze belangrijkste kernwaarden.

Aannemingsbedrijf A. Schuuring BV is een directe dochteronderneming van Allinq BV, de moedermaatschappij van de Allinq Groep. De Allinq Groep, internationaal specialist in verbindingstechnologie voor de telecombranche en daarbuiten, is sinds 1 mei 2015 de nieuwe naam van voorheen de Schuuring Groep.
 
Samen met al haar organisatieonderdelen heeft de Allinq Groep ruim 50 jaar ervaring in de het ontwerp, de realisatie en het beheer van informatie-infrastructuren.

Contactpersoon

Vincent Völkers

Onze deelnemers