Nederlands English
Deelnemer login
Home Activiteiten Service Logistics Summit

Voorkant AviodromeService Logistics Summit 2017
 

Datum: 24 november 2017
Tijdstip: 9.00 - 18.00 met aansluitend diner
Locatie: Aviodrome, Lelystad
Thema: Logistiek Verenigd

Op 24 november as wordt voor de 21e keer de Service Logistics Summit georganiseerd door het SLF in samenwerking met TKI Dinalog. Kom kijken en ervaar de ontwikkelingen rond de luchthaven Lelystad, de ontwikkelingen op het vakgebied en de ontwikkelingen bij vakgenoten. Het SLF is druk doende om met deze ingrediënten een interessant programma voor u op te zetten.  

Het thema van dit jaar, Logistiek Verenigd, sluit aan bij de uitgewerkte SLF ambitie waarin samenwerken, om tot nieuwe inzichten te komen, één van de pijlers is. Het is dan ook niet toevallig dat bij de afsluiting van de Summit  NVDO-leden aanwezig zijn die in de middag een eigen bijeenkomst hebben doorlopen. De gezamenlijke afsluiting biedt een spectaculair optreden van dhr Stefan Wildenberg van Defensie en belicht de overeenkomsten tussen onderhoud en service logistiek.

Het programma wordt momenteel samengesteld en bevat bedrijfsbezoeken, plenaire presentaties en parallelle sessies. Er is ruimte voor debat & discussie met publieksinbreng, een exclusief Young Talent Programma voor geselecteerde jonge talentenen en ook de uitreiking van de SLF Afstudeerprijs staat op de rol. Kortom, een vol programma waarvan we de sprekers en onderwerpen in de komende tijd aan u zullen voorstellen. Roelof Hemmen, bekend van BNR radio, presenteert de Service Logistics Summit.  

aanmeldbutton

Onze deelnemers