Service Logistics Forum

Programma Summit 23

Programma Service Leadership Summit 2023Summit 2023 kop

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het programma van de Service Leadership Summit 2023. Op hoofdlijnen kunnen we alvast laten zien welke interessante onderdelen aan bod zullen komen.

 

ca 9.00u Bedrijfsbezoeken
We starten de Service Leadership Summit, als 'vanouds', met een bedrijfsbezoek. Iedere deelnemer kan in de ochtend bij 1 bedrijf, dat speciaal voor ons de deuren open zet, een kijkje in de service logistieke keuken komen nemen.  

ca 12.00u Ontvangst en lunch op centrale locatie 
Op een prachtige en inspirerende locatie start het middagprogramma met een verse lunch. Tijdens de lunch is er volop gelegenheid de ervaringen van de ochtend uit te wisselen.

ca 13.15u Welkom en introductie van de 26e Service Leadership Summit 
Towards green and resilient service supply chains, waarom dít thema en wat is nou precies Green en Resiient? Een toelichting op deze vragen krijgt u bij de start van het middagprogramma.

ca 13.45u Plenaire sessie met SLF afstudeerpitches, inhoudelijke presentaties en ruimte voor discussie over duurzaamheid en veerkracht
Naast de vertrouwde battle tussen de 2 SLF Afstudeerprijs finalisten is er plenair aandacht voor organisaties die duurzaamheid en/of veerkracht op een hoger plan hebben gebracht of die een bijzondere insteek of oplossing hebben gekozen. Aansluitend de vertaalslag naar uw organisatie. 
-> parallel aan (een deel van de) plenaire sessie vindt het Young Talent Program plaats.

ca 15.15u Tea break
Laat de presentaties op u inwerken met een warme kop koffie of thee. Deel uw gedachten ondertussen met vakgenoten die ook even staan bij te komen.

ca 16.00u De Toegift
Voor de afronding trakteren we u op een interessante verdieping.

ca 17.00u Afsluiting met borrel en bites
Voor u naar huis gaat sluiten we de dag samen af met een hapje en een drankje. 

 

Trots op onze

SLF Deelnemers