Service Logistics Forum

Programma Summit 23

Programma Service Leadership Summit 2023Summit 2023 kop

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het programma van de Service Leadership Summit 2023. Op hoofdlijnen kunnen we alvast laten zien welke interessante onderdelen aan bod zullen komen. Onder het schema vindt u een toelichting per programma-onderdeel. 


Programma

9:0011:30Bedrijfsbezoeken
12:0013:00  Lunch
13:0013:10Opening door dagvoorzitter
13:1013:25Pitch battle SLF Afstudeerprijs 2023
13:2514:40Tafelsessies (plenair)
14:4015:10Pauze
15:1015:55Verdiepingsdiscussies (break-outs)  //  Young Talent Program
15:5516:10Retour plenair
16:1016:25Uitreiking SLF Afstudeerprijs 2023
16:2516:40Samenvatting en inhoudelijke afsluiting
16:4017:10Keynote: Arjan Postma
17:1017:15Afsluiting
17:1518:15Netwerkborrel

 

Toelichting programma-onderdelen
 

Ochtend: Bedrijfsbezoeken
We starten de Service Leadership Summit, als 'vanouds', met een bedrijfsbezoek, ditmaal in de directe omgeving van Naaldwijk, waar de summit plaatsvindt. Iedere deelnemer kan in de ochtend bij één bedrijf, dat speciaal voor ons de deuren open zet, een kijkje in de service logistieke keuken komen nemen.  Maak een keuze uit Lely, Mammoet, NS OnderhoudsbedrijfCaru Containers of Ter Laak Orchids. Meer informatie over de bedrijfsbezoeken vindt u hier.
 

12.00 uur: Ontvangst en lunch bij World Horti Center in Naaldwijk
World Horti Center is hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector. Een toonaangevend platform waar bedrijfsleven, onderwijs, onderzoek en overheid samen innoveren, verbinden, inspireren en kennis delen. Op deze prachtige en inspirerende locatie midden in het hart van het Westland, start het middagprogramma met een verse lunch. Tijdens de lunch is er volop gelegenheid de ervaringen van de ochtend uit te wisselen. 
 

13.15 uur: Welkom en introductie van de 26e Service Leadership Summit
Towards green and resilient service supply chains, waarom dít thema en wat is nou precies Green en Resiient? Een toelichting op deze vragen krijgt u bij de start van het middagprogramma.


13.45 uur: 'Pitch-battle' finalisten van de SLF afstudeerprijs

De twee finalisten van de SLF afstudeerprijs pitchen hun afstudeeronderzoek en maken duidelijk hoe hun onderzoek, en vooral de resultaten daarvan, bijdragen aan het vakgebied. Dit doen zij ten overstaan van het hele publiek en de aanwezige vakjury. Stem mee en bepaal naar welke kandidaat de publieksprijs dit jaar gaat!
 

14:00 uur: Tafelsessies
Plenaire tafelsessies over circulariteit, levensduurverlenging en robotisering in perspectief van service logistiek.

Arjen Wierikx is onze tafelvoorzitter. Hij is senior consultant, docent/trainer en coach op het snijvlak van logistiek, ICT & change management en doet, verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven, onderzoek naar het meetbaar maken van circulaire prestaties en de invloed van digitale technologie daarop.

Arjen gaat in gesprek met CEO’s en managers van Lely, Prorail, EME, Melis Gieterijen/Castlab, Certhon en Reconext. Stuk voor stuk experts die zich elk op eigen wijze zich hard maken voor levensduurverlenging, circulariteit en robotisering. Met zijn enthousiasme en kennis van zaken weet Arjen als geen ander het publiek bij de tafel te betrekken!
 

15.15 uur Tea break
Laat de presentaties op u inwerken onder het genot van een kop koffie of thee. Deel uw gedachten intussen met vakgenoten die ook even staan bij te komen. Tijdens deze tea break beraadt de jury zich over wie vakmatig de winnaar wordt van de SLF afstudeerprijs.


15.30 uur Groepsgewijze verdieping // Young Talent Program
In groepen discussiëren we verder over circulariteit, levensduurverlenging en robotisering. Parallel hieraan volgen studenten en young professionals het Young Talent Program.

Wat betekent circulariteit, levensduurverlenging en robotisering voor uw organisatie? Wat is de ambitie, welke stappen zetten we of gaan we zetten? Samen met Arjen en zijn gesprekspartners gaat u over de thematiek een verdiepingsslag maken en komt een vertaling naar uw eigen organisatie tot stand.

Young Talents horen eigenwijs te zijn. Zij geven in een eigen programma onderdeel op eigen wijze vorm aan de thematiek van de dag.


16.15 uur: Inhoudelijke afsluiting en uitreiking SLF Afstudeerprijs
Arjen Wierikx brengt de eindjes vanuit de groepsgewijze verdieping samen en plaatst circulariteit, levensduurverlenging en robotisering in perspectief. De vakjury geeft een inhoudelijke terugkoppeling van het juryberaad, het publiek heeft gestemd en de winnaar van de 12e SLF Afstudeerprijs wordt bekend gemaakt!


16.45 uur: Hoe de natuur omgaat met onze thematiek
Arjan Postma, oud-boswachter en zijn hondje Skipper, vormen samen een enthousiasmerend duo. Arjan is een geboren verhalenverteller en spreekt net zo gemakkelijk voor een groep biologen, als voor het waterschap of het Service Logistics Forum. Hij heeft een schatkamer aan verhalen en past zijn voorbeelden uit de natuur aan, aan het gezelschap waar voor hij spreekt. Of het nu gaat om managementlessen of levenslessen, de natuur heeft bijna voor alles wel een equivalent.


17.15 uur: Afsluiting met borrel en bites
Voor u naar huis gaat, sluiten we de dag samen af. Onder het genot van borrel en bites wisselen we onze indrukken uit, plaatsen we stippen op de horizon en besteden we aandacht aan de zaken die ons dagdagelijks voor de voeten lopen. Kortom, netwerken in optima forma!

Aanmeldknop

Terug naar Service Leadership Summit

Trots op onze

SLF Deelnemers