Service Logistics Forum

Summit

Summit

De Summit is een dag in het teken van ontwikkelingen in service logistiek. In een gevarieerd programma, passeren best-in-class bedrijfscases, recent onderzoek en innovaties de revue. De uitreiking van de SLF Afstudeerprijs voor de beste scriptie en het exclusieve Young Talent Program zijn speciale onderdelen in het programma. De Summit vindt telkens plaats bij een inspirerende locatie die de enthousiaste en gemoedelijke sfeer ondersteunt. Ook en vooral is er ruimte om vakgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen tijdens de pauzemomenten.

Jaarlijks trekt de Summit zo'n 150 geïnteresseerden. Deelnemers zijn jonge en ervaren professionals, altijd betrokken bij service logistieke processen. Geïnteresseerd in de Summit? Neem contact op met info@servicelogisticsforum.nl.

Nog niet bekend met dit jaarlijkse event van het Service Logistics Forum? Bekijk de aftermovies hieronder van 202220192018 en 2017 voor een indruk van deze dag. Voor nog meer informatie over de laatste editie, bekijk de terugblik van 2022. Of de terugblik van de online editie van 2020, de live editie van 2019 of eerder, 2018 of 2017.

 

 

 

 

Trots op onze

SLF Deelnemers