Service Logistics Forum

Summit

Summit

De Summit is een dag in het teken van ontwikkelingen in service logistiek. In een gevarieerd programma, met bedrijfsbezoeken, plenaire en parallelle sessies, passeren bedrijfscases, recent onderzoek en innovaties de revue. De uitreiking van de SLF Afstudeerprijs voor de beste scriptie en het exclusieve Young Talent Program zijn speciale onderdelen in het programma. Daarnaast is het sponsordiner na afloop een vast onderdeel geworden. Ook en vooral is er ruimte om vakgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen tijdens de pauzemomenten.

Jaarlijks trekt de Summit zo'n 150 geïnteresseerden. Deelnemers zijn jonge en ervaren professionals, maar altijd betrokken bij service logistieke processen. Geïnteresseerd in de Summit? Neem contact op met info@servicelogisticsforum.nl.

Voor meer informatie over de online editie van 2020 kunt u de terugblik hier bekijken. Levendiger waren de live edities van 2019 en eerder, 2018 of 2017.

Nog niet bekend met dit jaarlijkse event van het Service Logistics Forum? Bekijk de aftermovies hieronder van 20192018 en 2017 voor een indruk van deze dag. 

 

 

Trots op onze

SLF Deelnemers