Deelnemer login
Home Summit

Service Logistics Summit 2019

Logo summit 2019 4kantDe 23e editie van de Service Logistics Summit zal plaatsvinden op 14 november in de directe omgeving van Venlo. Dit jaar zoomen we in op circulariteit en duurzaamheid.

De Service Logistics Summit is een dag in het teken van ontwikkelingen in service logistiek. In een gevarieerd programma, met bedrijfsbezoeken, plenaire en parallelle sessies, passeren bedrijfscases, recent onderzoek en innovaties de revue. De uitreiking van de SLF Afstudeerprijs voor de beste scriptie en het exclusieve Young Talent Program zijn speciale onderdelen in het programma. Daarnaast is het sponsordiner na afloop een vast onderdeel geworden. Ook en vooral is er ruimte om vakgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen tijdens de pauzemomenten.

Jaarlijks trekt de Summit zo'n 150 geïnteresseerden. Deelnemers zijn jonge en ervaren professionals, maar altijd betrokken bij service logistieke processen. Geïnteresseerd in de Service Logistics Summit? Neem contact op met info@servicelogisticsforum.nl.

Datum: 14 november 2019
Tijdstip: 9.00 - 18.00 met aansluitend diner
Locatie: Venlo
Thema: Circulariteit in service logistiek
Programma
Organisatie: Service Logistics Forum (SLF) ism Liof, Connekt en TKI Dinalog
SLF Afstudeerprijs: voor info kijk hier
Sponsors: voor info kijk hier
Kosten: Gedifferentieerd tarief

Benieuwd welke SLF deelnemers zich al hebben aangemeld? Kijk hier.
Nog niet bekend met de Service Logistics Summit? Bekijk de edities van 2018 en 2017 voor een indruk van deze jaarlijkse service logistieke dag. 

 

 

 
 

 

Onze deelnemers