Deelnemer login
Home Summit Algemene info Summit

Service Logistics Summit 2018

Flyer Summit 2018De 22e editie van de Service Logistics Summit zal plaatsvinden in oost Nederland, in de directe omgeving van Deventer om precies te zijn. Op 15 november vindt het middagprogramma plaats bij DokH2O in Deventer. Deze bijzondere locatie past perfect bij de insteek voor dit jaar. We zoomen in op businessmodellen die er zijn of komen. De inrichting van service logistieke ketens kan op vele manieren, maar welk model is succesvol en waarom? En welke rol speelt de markt bij de keuze voor een specifiek model? Is de keuze bij uw organisatie een bewuste geweest, of gaat het al jaren goed zo? Deze Summit zal het stof doen opwaaien in uw organisatie….

Het ochtendprogramma bestaat uit een bedrijfsbezoek naar keuze. Er is volop bedrijvigheid in de achterhoek. Wat krijgt u te zien en te horen? Uit een aantal mogelijkheden kiest u het bedrijf of onderwerp dat het beste bij uw voorkeuren past. Wat denkt u bijvoorbeeld van het bekijken van de service logistiek bij …..?

Charles GroenhuijsenIn de middag leidt de dagvoorzitter, Charles Groenhuijsen, u door een gevuld en gevarieerd programma. Vooraanstaande organisaties geven u inzicht in de keuzes en de afwegingen die spelen bij hun businessmodel. Inspiratie doet u op door te kiezen voor aansprekende onderwerpen tijdens de inspiratiesessies. U heeft de keuze uit 4 presentaties per ronde. 

Ook in de middag aandacht voor jong talent en de jaarlijkse SLF Afstudeerprijs voor de beste Master en Bachelorscriptie van dit jaar. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor deze keer en waarom?

Uiteraard sluit de dag op een ontspannen wijze af met een borrel en een dinner. 

Het SLF ziet u graag op 15 november bij de Service Logistics Summit, een dag in het teken van de service logistiek van vandaag en morgen. 

Dok H2O barDatum: 15 november 2018
Tijdstip: 9.00 - 18.00 met aansluitend diner
Locatie: DokH2O, Deventer
Thema: Service Logistieke Businessmodellen
Organisatie: Service Logistics Forum (SLF) ism OostNL, Connekt en TKI Dinalog
SLF Afstudeerprijs: voor info kijk hier
Sponsors: voor info kijk hier
Kosten: Gedifferentieerd tarief

aanmeldbutton

Benieuwd welke SLF deelnemers zich vorig jaar hadden aangemeld? Kijk hier.
Nog niet bekend met de Service Logistics Summit? Bekijk de editie van 2017 voor een indruk van deze jaarlijkse service logistieke dag.

 

Onze deelnemers