Deelnemer login
Home Summit Algemene info Summit

Service Logistics Summit 2018

Voor de laatste informatie over de Service Logistics Summit download u de SLF app. De SLF app is te vinden via de App Store of Google Play Store onder de naam 'SLF'. 

Flyer Summit 2018De 22e editie van de Service Logistics Summit zal plaatsvinden in oost Nederland, in de directe omgeving van Deventer om precies te zijn. Op 15 november vindt het middagprogramma plaats bij DokH2O in Deventer. Deze bijzondere locatie past perfect bij de insteek voor dit jaar. We zoomen in op businessmodellen die er zijn of komen. De inrichting van service logistieke ketens kan op vele manieren, maar welk model is succesvol en waarom? En welke rol speelt de markt bij de keuze voor een specifiek model? Is de keuze bij uw organisatie een bewuste geweest, of gaat het al jaren goed zo? Deze Summit zal het stof doen opwaaien in uw organisatie….
Bekijk de flyer hier

Programma Summit 2018Het ochtendprogramma bestaat uit een bedrijfsbezoek naar keuze. Er is volop bedrijvigheid in de achterhoek. Wat krijgt u te zien en te horen? Uit een aantal mogelijkheden kiest u het bedrijf of onderwerp dat het beste bij uw voorkeuren past. Wat denkt u bijvoorbeeld van het bekijken van de service logistiek bij Gazelle?
Bekijk het ochtendprogramma hier

Charles GroenhuijsenIn de middag leidt de dagvoorzitter, Charles Groenhuijsen, u door een gevuld en gevarieerd programma dat begint met de keynote speeches van ASML en DHL. Twee vooraanstaande organisaties geven u inzicht in de keuzes en de afwegingen die spelen bij de keuzes voor hun businessmodellen. Charles laat de mogelijkheid om hierna in gesprek te gaan met het publiek niet onbenut. Wat drijft u? Wat zijn uw ervaringen? Ziet u mogelijkheden voor uw eigen organisatie na het horen van de verhalen van
anderen? Nog meer Inspiratie doet u op door te kiezen voor aansprekende onderwerpen tijdens de inspiratiesessies. U heeft de keuze uit 4 presentaties per ronde.
Bekijk het middagprogramma hier 

In de middag ook volop aandacht voor jong talent en de jaarlijkse SLF Afstudeerprijs voor de beste Master en Bachelorscriptie van 2018. Er zijn dit maar liefst 11 kandidaten aangemeld voor deze 9e editie! Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor en waarom?
Bekijk de SLF Afstudeerprijs hier
Bekijk de reacties uit 2017 van jong talent
hier

Dok H2O barUiteraard sluit de dag op een ontspannen wijze af met een borrel en een dinner. Even napraten met vakgenoten kan prima in aan de sfeervolle en uitnodigende bar van DokH2O.
Bekijk de locatie hier 

Het SLF ziet u graag op 15 november bij de Service Logistics Summit, een dag in het teken van de service logistiek van vandaag en morgen. 

Wilt  u de Service Logistics Summit ontspannen en uitgerust beginnen? U kunt op 14 november tegen een gereduceerd tarief overnachten in Deventer bij Postillion Deventer. De avond voorafgaand aan de Summit verzorgt het SLF in het hotel een speciaal SLF Summit arrangement inclusief dinner. Uw hotelkamer boekt u op eigen gelegenheid en onder vermelding van Service Logistics Summit 2018 om van het gereduceerde tarief gebruik te kunnen maken. Als u wil aansluiten bij het SLF dinner breng het SLF op de hoogte van uw aanwezigheid en aankomsttijd. 

Datum: 15 november 2018
Tijdstip: 9.00 - 18.00 met aansluitend diner
Locatie: DokH2O, Deventer
Thema: Waardevolle Businessmodellen in Service
Programma: voor info kijk hier
Organisatie: Service Logistics Forum (SLF) ism OostNL, Connekt en TKI Dinalog
SLF Afstudeerprijs: voor info kijk hier
Sponsors: voor info kijk hier
Kosten: Gedifferentieerd tarief

Benieuwd welke SLF deelnemers zich al hebben aangemeld? Kijk hier.
Nog niet bekend met de Service Logistics Summit? Bekijk de editie van 2017 voor een indruk van deze jaarlijkse service logistieke dag. 

Aanmeldknop

 
 

 

Onze deelnemers