Service Logistics Forum

Service Leadership Summit 2022

Onder de naam Service Leadership Summit presenteert het SLF jaarlijks een dag in het teken van innovaties en ontwikkelingen op het gebied van serviceketen management. Vooruitstrevende 'leiders' gidsen ons langs succesvolle programma's en implementaties. In 2022 vond de 25e editie plaats op 2 juni.

Service Leadership Summit 

Flyer Summit 21_22Technologie geeft serviceketens energie

Powered by Service Logistics Forum


Technologie is een belangrijke drijver van innovatie. Daarom staan technologische ontwikkelingen dit jaar centraal in de Service Leadership Summit.

Datum:  Donderdag 2 juni 2022
Tijdstip: 10.00 - 17.00 met aansluitend borrel & bites
Locatie: Willem II, Boschdijkstraat 100, 's Hertogenbosch
Thema:  Technologie geeft serviceketens energie
Programma: Kijk hier voor gedetailleerd programma

Niemand minder dan Jos Dirkx leidt deze gevarieerde dag. "Energiek, meeslepend en in staat om het publiek te raken met boeiende, datagedreven verhalen." Zo wordt deze dagvoorzitter omschreven. Een echt power-vrouw die ons op 2 juni leidt en inspireert. 

In de middag trakteren we u op een compleet nieuw onderdeel: de inspiratiecarrousel. In de carrousel draait het om innovatie, inspiratie en interactie. Als we uitgedraaid zijn heeft u praktische input opgedaan voor uw situatie. Bekijk het programma en detailinformatie over de verschillende programma-onderdelen hier.

De SLF afstudeerprijs, dé competitie voor uitmuntend onderzoek op ons vakgebied, is een vertrouwd onderdeel. Tijdens het plenaire deel betreden de beste 2 studenten de 'pitch-arena' en bepaalt het publiek mede welke finalist met de hoofdprijs naar huis gaat. Kijk hier voor meer info over de SLF Afstudeerprijs 2021-2022.

25 jaar Service Logistiek, dat heeft een prominente plek in het programma gekregen. We vieren deze Summit namelijk ook dat het SLF jubileert. Kijk hier voor meer info.

Niet onbelangrijk is het speciale Young Talent Program dat deels samenvalt en deels parallel loopt met het Summit programma. Jonge talenten die de service keten management uitdagingen van vandaag en morgen willen aanpakken krijgen hier de kans hun kennis en vaardigheden uit te breiden. Gratis!

De Summit biedt ook gelegenheid aan iedereen om afscheid te nemen van Ben Gräve. Jarenlang heeft hij als voorzitter kleur en inhoud gegeven aan het netwerk. Aan die periode is een einde gekomen. Meer informatie over het afscheid van Ben hier.

Bekijk de terugblik 2022 hier

Trots op onze

SLF Deelnemers