Service Logistics Forum

Op de koffie bij...Thales Transportation Systems

19 sep 2023
Op de koffie bij...Thales Transportation Systems

Let op:  kleinschalige bijeenkomst: slechts enkele plaatsen beschikbaar!

Deze keer is het SLF op bezoek bij Thales Transportation System in Huizen. Het bedrijf achter de poortjes in het openbaar vervoer en de nieuwste ontwikkeling, OV Pay. Bij Thales zoomen we in op het onderwerp circulariteit. Wat is het verschil tussen circulariteit en duurzaamheid en waar staan we? Circulariteit is een expliciet onderdeel geworden van de SLF missie. Daarover zoeken we, aan de hand van de praktijk bij Thales, het gesprek met onze deelnemers. 

Datum: Dinsdag 19 september 2023
Tijdstip: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Thales Transportation Service, Huizen
Thema: Circulariteit; doel of synoniem voor service logistiek?

Op dinsdag 19 september staat circulariteit op de agenda. Voor iedereen een thema, maar eentje waar sommigen meer kansen in zien en anderen vooral hoofdpijn van krijgen. Het goede nieuws is dat kennis en ervaring voor handen is. Binnen het SLF netwerk. Circulariteit en service logistiek hebben alles met elkaar te maken en wij denken zelfs dat service logistiek het antwoord op circulariteitsvragen is. Niet voor niets is circulariteit een onderdeel geworden van de nieuw geformuleerde missie van het SLF. 

In het eerste uur ligt de focus op Thales: wie zijn ze, wat doen ze en hoe hebben zij de circulariteit georganiseerd Ook krijgen de deelnemers een rondleiding door het bedrijf. Vanaf 11.00 uur is het de beurt aan de aanwezigen: hoe ver bent u met circulaire initiatieven, wat zijn de take aways voor u, van Thales en de andere aanwezigen, en hoe gaat het SLF helpen bij het circulairder worden van het netwerk? 

Deze koffiesessie is speciaal voor SLF-deelnemers die aan de slag willen of zijn met circulariteit. Aan de orde komen enerzijds aspecten die de ontwikkeling versnellen, maar ook is er aandacht voor de valkuilen en tegenslagen onderweg.

Op de koffie bij … Thales! is een kleinschalig en interactief event voor een beperkt aantal gasten. Tijdens de meeting gaat het om de uitwisseling van ervaringen en kennis. En daarmee is, naast de inbreng van Thales, ook het verhaal van de deelnemers van groot belang.

Aangemeld voor deze bijeenkomst

Liander Logistiek logo

Liander Logistiek

Duiven
Website Profiel bekijken
Liander Logistiek logo
Voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. logo

Voestalpine Track Solutions Netherlands B.V.

Hilversum
Website Profiel bekijken
Voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. logo
Thales Transportation Systems logo

Thales Transportation Systems

Huizen
Website Profiel bekijken
Thales Transportation Systems logo
Innotractor logo

Innotractor

Tilburg
Website Profiel bekijken
Innotractor logo

Aangemelde gasten voor deze bijeenkomst

Trots op onze

SLF Deelnemers