Deelnemer login
Home Activiteiten Aanmelden per activiteit Studiesessie: De 5 hoekstenen van servicedigitalisatie - hoe ver staat uw organisatie ermee?
12
dec

Studiesessie: De 5 hoekstenen van servicedigitalisatie - hoe ver staat uw organisatie ermee?

PwC, SLF en BEMAS organiseren gezamenlijk een studiesessie over De 5 hoekstenen van servicedigitalisatie. De sessie volgt op een onderzoek van PwC naar de stand van zaken mbt digitalisering van service organisaties. 

Datum: 12 December
Tijdstip: 15.00 - 19.00
Locatie: Hotel Serwir, st Niklaas (BE)
Thema: De 5 hoekstenen van servicedigitalisatie - Hoe ver is uw  service organisatie met digitalisering?

Door de trend van Servitization richten steeds meer bedrijven zich op het verlenen van onderhoudsgerelateerde diensten. Vandaar dat PwC een onderzoek deed naar de digitalisering van service organisaties.

83 bedrijven vulden deze enquête in, waardoor een duidelijk zicht is gekregen op de veranderingen in de service-markt. Want de snel veranderende markt vormt natuurlijk een grote uitdaging: IoT, big data en nieuwe technologieën zoals VR, AR, RPA, additive manufacturing, predictive en condition based onderhoud hebben een grote impact op services, reparatie en onderhoud. Belangrijke conclusies, bespreken wat digitalisatie voor uw bedrijf kan betekenen en hoe andere professionals ermee aan de slag gaan zijn de onderwerpen die aan bod zullen komen.

Voorlopig programma:

15.00   Inloop en ontvangst
15.30   Introductie BEMAS, SLF en PwC
16.00   Presentatie Service@Core, resultaten en conclusies door Ruben Coetsier, Senior Manager Strategy & Operations, PwC België
17.00   Presentatie door Filip Verwaest, BU manager Belgium, Van Meeuwen Lubrication Weesp 
18.00   Interactieve sessie met maturity check
19.00   Afsluiting en borrel

Terug

Aangemeld voor deze bijeenkomst

CEVA Logistics

Culemborg
Website
Profiel bekijken

Katoen Natie

Kallo, BE
Website
Profiel bekijken

Aangemelde gasten voor deze bijeenkomst

Onze deelnemers