Deelnemer login
Home Activiteiten Aanmelden per activiteit NOX NightTimeExpress

NOX NightTimeExpress

Adres:
De Liesbosch 90
Postcode:
3439 LC
Plaats:
Nieuwegein
Telefoon:
+31 30 608 38 00

NOX NightTimeExpress, voorheen TNT Innight, voorziet in de levering van goederen en reserveonderdelen in de Benelux de dag na aanvraag om  7 of 8 uur ’s ochtends.

Wij zorgen ervoor dat klanten hun dag kunnen beginnen met de goederen die ze de dag ervoor hebben besteld en zijn daarmee pioniers op het gebied van nachtdistributie. Omdat de goederen nog in de nacht worden afgeleverd, is deze dienstverlening bekend geworden als ‘nachtdistributie door NOX NightTimeExpress'

Nachtdistributie door NOX NightTimeExpress leent zich ideaal voor het vervoer van reserveonderdelen naar dealers en personeel in de technische dienstverlening. Wij bedienen dan ook klanten uit de auto-industrie, landbouw, materiaalbehandeling en -transport, bouw en techniek, biowetenschappen en hoogwaardige technische industrie. Onze klanten hechten over het algemeen grote waarde aan de procesoptimalisatie van hun ontvangers.

Met ons uitgebreide netwerk bieden wij onze klanten snelle en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor hun distributievraagstukken. Bij NOX NightTimeExpress hebt u het voordeel van een late orderplaatsing in combinatie met een vroege levering, oftewel om 7 of 8 uur in de ochtend.

De NOX NightTimeExpress-groep beschikt over een uitgebreid Europees distributienetwerk dat wordt gecombineerd met activiteiten in partnerlanden. Met meer dan 4.000 medewerkers verdeeld over ruim 50 locaties kunnen we onze belofte aan de klant waarmaken. Vaak worden zendingen buiten de aanwezigheid van de ontvangende partij afgeleverd in een gebouw, kofferbak of een speciale kluis.

 

Contactpersoon

Ruud van Weerden
Functie:
CEO – Benelux

Contactpersoon

William Reijers
Functie:
Key Account Manager

Onze deelnemers