Service Logistics Forum

Programma 2021-2022

Service Leadership Summit 2021-2022

"Technologie geeft serviceketens energie" - do. 2 juni 2022 - Willem Twee, Den Bosch

Powered by Service Logistics Forum


Programma

Programma
 

Toelichting programmaonderdelen


Inspiratiesessies

Dit jaar doen we het eens helemaal anders met de inspiratiesessies. De deelnemers maken in groepjes een tour langs alle inspiratiesessies. U hoeft dit jaar dus niet te kiezen, u kunt alle sessies bijwonen!

De onderstaande sessies worden in willekeurige volgorde door iedereen bezocht, onder leiding van een tourleader. Een overzicht met alle informatie over de inhoud van de inspiratiesessies vindt u hier.

Inspiratiesessies_08-11-21


SLF Afstudeerprijs 2021-2022

Aan Ruud Kockelkorn, Algemeen Directeur van Peach Group BV dit jaar de eer om de winnaar van de SLF Afstudeerprijs 2021-2022 bekend te maken en de hoofdprijs van € 1.000 uit te reiken. Peach Group is de trotse sponsor van deze scriptieprijs. Wie de prijs wint, wordt bepaald door een vakkundige jury, aangevuld met het publieksoordeel over de pitches van de finalisten.
 

Finalisten SLF Afstudeerprijs 2021-2022

Binnenkort worden de twee finalisten bekend gemaakt. Zij gaan het tegen elkaar opnemen in de finalistenpitches, live tijdens de Summit. De finalisten worden door de jury gekozen uit de vijf genomineerde inzendingen:

Genomineerden afstudeerprijs

Meer informatie over de SLF Afstudeerprijs 2021-2022


Young Talent Program

Speciaal voor studenten in de laatste fase van hun studie en voor jong professionals met 0 tot 5 jaar werkervaring, organiseren wij elk jaar het Young Talent Program. Dit is een programmaonderdeel exclusief voor jonge talenten waarbij werkervaring niet nodig is om mee te kunnen discussiëren.

Paul Enders en Rogier Zoun, de drijvende krachten achter Jong SLF organiseren deze veelzijdige dag, die een mix is van het reguliere programma van de Service Leadership Summit en eigen onderdelen.  

In de vroege middag wordt een speciaal ontwikkelde bedrijfscase uitgewerkt en later gaan de talenten met een service logistieke ‘oude rot in het vak’ op stap om hem of haar alles te vragen over het werken in servicelogistiek.

 

Terug naar actuele informatie Service Leadership Summit 2021-2022

Aanmeldknop

 

Trots op onze

SLF Deelnemers