Service Logistics Forum

Service Leadership Summit 2020 - Nieuws

08 oktober 2020

19 november 13.00 - 17.00 een middag in het teken van innovatie en ontwikkeling

Het SLF heeft de jaarlijkse Summit een nieuwe naam gegeven én qua opzet aangepast aan de huidige situatie. De 24e editie zal een online event zijn, maar blijft een dag in het teken van innovaties en ontwikkelingen op het vakgebied.

Datum:  19 november 2019
Tijdstip: 13.00 - 16.00 
Thema:  PaaS, PaS of Psss... Hoe serviceketens waarde toevoegen
Locatie:  Alleen online te volgen, opname vindt plaats in het Pompgebouw, Rotterdam

Uitgangspunt voor deze Service Leadership Summit vormt de maatschappelijke trend richting gebruik ipv verbruik. Een deelauto ipv autobezit. Door het verduurzamen van producten en het circulair produceren, zien we ook ons vakgebied meebewegen. Steeds vaker gaat het over 'service keten denken', 'service control towers' en 'Product as a Service'. Allemaal uitingen waaruit blijkt dat Service Logsitiek steeds meer de regiefunctie krijgt die wij ons vakgebied al jaren toedichten. Door deze bril kijken we op 19 november en schuiven tijdens het tafelgesprek 4 experts aan. Onder leiding van meester interviewer Frénk van der Linden geven zij een toelichting op deze regiefunctie in hun organisatie en hun visie op ontwikkelingen.  

Service Leadership Summit 2020_FlyerGraag stellen we aan u voor 4 experts waarmee we het huidige en toekomstige 'service logistieke-regie-landschap' gaan duiden:

Jet de Boer-Lasseur - Directeur Techniek - RET
RET, aanbieder van openbaar vervoer in Rotterdam, is een organisatie die reeds lange tijd gebruik aanbiedt zonder bezit. Want geen reiziger koopt een metro, allen maken gebruik van de dienst die RET beschikbaar stelt. Wat kan Jet de Boer-Lasseur ons vertellen over serviceketens en ontwikkelingen vanuit een organisatie waar PaaS al jarenlang het businessmodel is?

Francois Bello - COO - ECT
ECT Hutchison Ports is als overslaghaven ook een prachtig voorbeeld van een organisatie waar men niet anders weet dan dat PaaS hun core business is. Geen rederij bezit toch laad- en loskranen om containers op en af de schepen te laden? Graag horen we hoe ECT vormgeeft aan hun serviceketen en vooruitgang.

Oscar Moers - Head of Compass - Lely
Lely begeeft zich in de agrisector en biedt alles om melkkoeien happy te houden. Vroeger was dat anders, was Lely een producent van melkrobots. Hier dus een voorbeeld van een bedrijf dat de volledige omslag gemaakt heeft naar een PaaS aanbieder. Hoe is dat gegaan?

Néomie Raassens - Assistant Professor - TU/e
Maatschappelijke ontwikkeling, nieuwe concepten, een ander taalgebruik, stof tot nader onderzoek! Binnen de TU Eindhoven is er volop aandacht voor PaaS en serviceketen ontwikkeling. Als assistant Professor weet Néomie als geen ander hoe bewegingen om te zetten zijn naar wetenschappelijke modellen en theorieen om vooruitgang te kunnen meten en toetsen. 

Frénk van der Linden - meesterinterviewer
Frénk geldt als een van de beste interviewers van Nederland. Hij verricht al 35 jaar op het hoogste niveau journalistieke werkzaamheden. Zijn stijl wordt gekenmerkt door een evenwicht tussen scherpzinnigheid en fairness.

Interesse in het tafelgesprek tijdens de Service Leadership Summit? Meldt u aan via onderstaande knop of neem contact op met info@servicelogisticsforum.nl

Aanmeldknop

 

Trots op onze

SLF Deelnemers