Deelnemer login
Home Activiteiten SLF programma

Service Logistieke bijeenkomsten en events in 2019

Het Service Logistics Forum (SLF) organiseert vakgerichte bijeenkomsten, brengt bedrijfsleven, wetenschap en (semi) overheid bij elkaar, faciliteert bij specifieke vraagstukken en levert expertise.

Alle SLF activiteiten bieden deelnemers de gelegenheid in contact te komen met vakgenoten. 

6 juni 2019 - UT Twente - Maintenance Research Day, Utrecht
Een dag van en voor onderzoekers in het brede vakgebied om vooral elkaars onderzoeken te leren kennen. 

12 juni 2019 - NVSM - Lustrumcongres 'Service 2029- aanpassen of uitsterven
Via een line-up van vooraanstaande sprekers worden antwoorden gegeven op cruciale vragen als: Wat kan uw organisatie doen om te anticiperen op de ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming, energietransitie en technologische disruptive? SLF deelnemers krijgen een korting op de toegangsprijs. 

20 juni 2019 - SLF ism Gordian/TKI Dinalog - Service Logistiek Innovatie Symposium, Utrecht
Wat brengt innovatie de service logistiek en wat brengt service logistiek de innovatieagenda? Een dag over innovatie, maatschappelijke uitdagingen en hoe we hieraan vanuit ons vakgebied kunnen bijdragen.  

20 juni 2019 - Districon - Middag Seminar Sustainable Suppy Chains
Business or Busyness?”. Alle hoofdthema’s op uw duurzaamheidsagenda komen voorbij; van duurzaam (ver)bouwen tot duurzaam transport. Op 20 juni bij de Observant in Amersfoort.

najaar 2019 - SLF - Themabijeenkomst Deep Learning

30 September 2019  - TU/e ism Gordian - ProSeLoNext Eindbijeenkomst

10 Oktober 2019 - Heliview - Smart Service & Maintenance
Digitale transformatie van uw service- en onderhoudsorganisatie door inzet van IoT, data-intelligentie en Machine Learning. Digitalisering is noodzakelijk om als service- en onderhoudsorganisatie relevant voor uw klant te blijven en om de nodige efficiency te realiseren.

14 November 2019 - SLF - Service Logistics Summit 2019, Venlo
Voor de 23e keer organiseert het SLF de Service Logistics Summit, Eén dag, geheel in het teken van ontwikkelingen op het vakgebied, met volop mogelijkheden andere professionals te spreken en jong talent te ontmoeten. 

 

Onze deelnemers