Deelnemer login
Home Activiteiten SLF programma

Service Logistieke bijeenkomsten en events in 2018

Het Service Logistics Forum (SLF) organiseert vakgerichte bijeenkomsten, brengt onderzoekers, overheidsmedewerkers en mensen uit het bedrijfsleven bij elkaar, faciliteert bij specifieke vraagstukken en levert expertise.

Alle activiteiten van het SLF bieden deelnemers de gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten. 

SLF jaarprogramma 2018

8 februari - SLF - Themabijeenkomst Alstom Ridderkerk

Op 8 februari is het SLF te gast bij Alstom in Ridderkerk voor een themabijeenkomst met als thema: 'Betere materieelbeschikbaarheid door data analyse'.

8 maart 2018 - Topsector Logistiek - Service Logistics Gaming bijeenkomst, Maarssen 
Eind 2016 startten Gordian Logistics Experts en InThere in opdracht van de Topsector Logistiek beide met de ontwikkeling van een serious game op het gebied van service logistiek. Deze games moesten aan een breed publiek inzicht geven in de dynamiek van service logistiek en de verbetermogelijkheden binnen serviceketens. Nu, een jaar later, zijn beide games voltooid en laten we u graag het resultaat en de uitgebreide mogelijkheden van beide games zien.

22 maart 2018 - Jong SLF bijeenkomst Thales, Hengelo
Voor welke service logistieke uitdagingen ziet Thales zich gesteld bij de support van radarsystemen en commando centrales?

29 maart 2018  - Topsector Logistiek - Congres
Op 29 maart 2018 organiseert de Topsector Logistiek haar Congres met als thema 'De Winst van Duurzaamheid'. Het congres vindt plaats in het Philips Stadion in Eindhoven.

26 - 27 maart 2018 - SLF - Tweedaagse fieldtrip naar Leipzig (DE) 
het SLF organiseert voor het eerst een exclusieve fieldtrip naar Duitsland. Onderdeel van de fieldtrip is een bezoek aan de DHL hub in de avond en een bezoek aan de fabriek van Porsche. Daarnaast staan andere bedrijfspresentaties en sessies gepland.   

28 maart 2018 - World Class Maintenance - Kick-off WCM Zuid
Initiatiefnemers Brightlands, Sabic, Sitech Services, Stork, Spie, USG en World Class Maintenance hebben zich verenigd in het nieuwe platform World Class Maintenance Zuid (WCM Zuid) dat als doel heeft door samenwerking duurzaamheid en innovaties in asset management op te starten en te versnellen.

26 april 2018 - SLF - Themabijeenkomst Agfa Graphics in Antwerpen

14 juni 2018 - Logistiek Verenigd - Maintenance meets Service Logistics,  Koninklijke Vezet, Warmenhuizen

8 november 2018 - SLF - Service Logistics Summit 2018
De 22e editie van de Service Logistics Summit zal plaatsvinden in het knooppunt Arnhem/Nijmegen.

Onze deelnemers