Deelnemer login
Home Activiteiten SLF programma

Service Logistieke bijeenkomsten en events in 2019

Het Service Logistics Forum (SLF) organiseert vakgerichte bijeenkomsten, brengt bedrijfsleven, wetenschap en (semi) overheid bij elkaar, faciliteert bij specifieke vraagstukken en levert expertise.

Alle SLF activiteiten bieden deelnemers de gelegenheid in contact te komen met vakgenoten. 

16 april 2019 - Topsektor Logistiek - Congres, Rotterdam
Implementatie van Innovatie; geen woorden maar daden. 

17 april 2019 - Gordian/BEMAS - Service Supply Chain Game, Antwerpen
Do you want to better understand the service business and supply chain dynamics? Do you want to realize breakthroughs with other supply chain actors? The service supply chain game gives you that insight, while having fun…

24 april 2019 - BEMAS - Studiesessie, Boortmeerbeek (BE)

Deze sessie gaat in op de geavanceerde planning van de service keten, dus Service Logistiek. Voor SLF deelnemers is dit gratis.

29 april 2019 - SLF/BEMAS/CQM - Seminar Service Control Tower, Antwerpen
CQM heeft, in opdracht van Connekt/Topsector Logistiek, onderzocht hoe ver het bedrijfsleven is met het gebruik van service control towers. Tijdens dit seminar zal CQM de bevindingen presenteren. Naast de resultaten hopen we dat het seminar richting zal geven aan de verdere ontwikkeling van service control towers.

15/16 mei 2019 - ISLA/SLF - Service Leaders Summit 2019, Rotterdam
Paving the way for the digital transformation, Mainport Hotel Rotterdam. De 11e Europese conferentie van ISLA in samenwerking met SLF vindt plaats in Rotterdam. SLF deelnemers krijgen een korting op de toegangsprijs bij aanmelding.

6 juni 2019 - UT Twente - Maintenance Research Day, Utrecht
Een dag van en voor onderzoekers in het brede vakgebied om vooral elkaars onderzoeken te leren kennen. 

20 juni 19 - SLF ism Gordian/TKI Dinalog - Service Logistiek Innovatie Symposium, Utrecht
Update van lopende, komende en potientiele innovatie initiatieven in service logistiek. Service logistiek is een belangrijk innovatiethema en via innovatieprogramma’s wordt relevante kennis ontwikkeld. Maar ook aan maatschappelijke uitdagingen als de energietransitie en de circulaire economie wil en kan service logistiek een belangrijke bijdrage leveren.

Juni 2019 - SLF - Themabijeenkomst Deep Learning

Najaar 2019  - SLF - ProSeLoNext Eindbijeenkomst

14 November 2019 - SLF - Service Logistics Summit 2019, Venlo
Voor de 23e keer organiseert het SLF de Service Logistics Summit, Eén dag, geheel in het teken van ontwikkelingen op het vakgebied, met volop mogelijkheden andere professionals te spreken en jong talent te ontmoeten. 

 

Onze deelnemers