Deelnemer login

Hét netwerk voor organisaties en professionals in service logistiek is het Service Logistics Forum (SLF)

En dan met name organisaties en professionals die vooruit willen. Het Service Logistics Forum is sinds 1993 dé plek om elkaar te ontmoeten en in gesprek te komen. Het logistiek adviesbureau Districon richtte het SLF op om kennis en kunde te delen en te ontwikkelen. Inmiddels is het Service Logistics Forum uitgegroeid tot een gewaardeerd kennisplatform in Nederland en België. Lees meer over service logistiek en het SLF .

Van een goed naar een sterker netwerk

De inspanningen van de voorbije jaren hebben een flinke bijgedrage geleverd aan de ontwikkeling van service logistiek. Het resultaat daarvan is een groeiende groep deelnemers en een rol als partner van het Nationale Topsektoren beleid.  Het SLF investeert en heeft in 2017 haar ambities uitgebreid en aangescherpt. De kern blijft het delen van kennis en kunde, maar daaraan zijn toegevoegd innovatie- en talentontwikkeling.  Lees meer over de nieuwe koers van het SLF en het topsektoren beleid. 

Oók kennis en kunde delen binnen het SLF?

Bedrijven, groot en kleiner, kennisinstellingen voor HBO en WO en ZZP'ers kunnen zich aanmelden als deelnemer van het SLF. Eenmaal aangemeld hebben deelnemers kosteloos toegang tot het netwerk en alle SLF activiteiten. Het actuele jaarprogramma bevat excursies, thema bijeenkomsten en de jaarlijkse Service Logistics Summit.

Op de hoogte blijven van SLF, bijeenkomsten of nieuwsberichten?

U kunt zich aanmelden voor de SLF nieuwsbrief, het SLF programma op de website in de gaten houden of de SLF LinkedIN company page volgen.

SLF Actueel

Actie agenda 2020 - 2023
Waar gaat de aandacht naar uit de komende 3 jaar? Lees meer
Stay Positive!
Creatieve oplossingen en Innovatiekracht ten tijde van Corona Lees meer

Agenda

Onze deelnemers