Service Logistics Forum

19.6 Innovatie Symposium

Service Logistiek Innovatie Symposium

Event: Innovatie Symposium
Datum: 20 juni 2019, 12.00 tot 17.00
Locatie: LEF Future Centre, Utrecht
Thema: Innovatie Symposium
# Deelnemers: 65

Op donderdag 20 juni organiseerde het Service Logistics Forum (SLF) samen met Gordian en TKI Dinalog, het Service Logistiek Innovatie Symposium. In het zeer interactieve programma stond de rol van service logistiek als maatschappelijk relevant innovatiethema centraal. Maar service logistiek gaat niet alleen over uitdagingen van morgen, ook over oplossingen voor vandaag.

Het innovatiesymposium vond plaats in het LEF Future Center in Utrecht. Een locatie die perfect paste in het thema. Dit is namelijk een innovatieve evenementenlocatie waar ze de dingen nét even anders doen. Geen saaie, standaard vergaderzalen, maar open ruimtes met een interactieve setting.

Niet alleen de inrichting, maar ook het programma was bijzonder interactief: naast plenaire discussies met afwisselende sprekers en over uiteenlopende onderwerpen, waren er innovatietafels en een innovatiecarrousel.


Foto: Marianne Minnesma, Urgenda

Bij de innovatietafels legden de tafelvoorzitters een case voor, om hierop vervolgens feedback te krijgen van de aanwezigen. Tijdens de carrousel demonstreerden diverse partijen concrete toepasbare service logistieke innovaties.

Na afloop van het symposium kon men tijdens de netwerkborrel napraten over de opgedane ideeën. Wij kijken zeer tevreden terug op een geslaagd event. Alle input van de dag wordt gebruikt voor de visie- en innovatieontwikkeling van het SLF. En wij zijn er nog meer dan voorheen van overtuigd dat servicelogistiek in de toekomst een belangrijke bijdrage levert aan maatschappelijke uitdagingen als energietransitie en de circulaire economie.

Geïnteresseerd in de presentaties of de uitkomsten van de innovatietafels? SLF deelnemers kunnen deze direct downloaden via de kennisbank. Geen SLF deelnemer, vraag dan de presentaties op via info@servicelogisticsforum.nl of neem contact op via 033-2473436. 

Geïnteresseerd in andere service logistieke bijeenkomsten van het SLF? Neem contact op met het SLF voor een nadere kennismaking via info@servicelogisticsforum.nl of via 033-2473436.

Trots op onze

SLF Deelnemers