Nederlands English
Deelnemer login
Home Activiteiten

SLF bijeenkomsten en events voor de service logistieke professional - Jaarprogramma 2017/2018

Het Service Logistics Forum (SLF) organiseert vakgerichte bijeenkomsten, brengt onderzoekers, overheidsmedewerkers en mensen uit het bedrijfsleven bij elkaar, faciliteert bij specifieke vraagstukken en levert expertise.

Alle activiteiten van het SLF bieden deelnemers de gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten. De themamiddagen, bedrijfsexcursies en de Service Logistics Summit worden jaarlijks gepresenteerd in het SLF Jaarprogramma. Binnenkort vindt u hier het complete programma 2018.

SLF Jaarprogramma 2017

 

 

 

24 november 2017 - SLF Service Logistics Summit 2017  
De 21e editie is een dag waar service logistieke trends en actualiteiten de hoofdrol spelen. In een gevarieerd programma met bedrijfsbezoeken, plenaire en parallelle sessies en discussierondes, passeren bedrijfscases, recent onderzoek en innovaties de revue. De uitreiking van de SLF Afstudeerprijs en het Young Talent Program zijn speciale onderdelen in het programma. Het middagprogramma is in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) tot stand gekomen. Iedereen, werkzaam of geïnteresseerd in service logistiek, kan inschrijven.

29 november 2017 - NDL Nationale Distributie Dag
Van ren je rot naar e-commerce; de volgende zetten in online handel. Onder de titel ‘Van ren je rot naar e-commerce; de volgende zetten in online handel’ organiseert NDL/HIDC op woensdag 29 november in de Schouwburg van Venray de 30e Nationale Distributiedag.

4 december 2017 - NWO Midterm Conference Logistics Knowledge Community 
NWO and TKI Dinalog organise a conference for all researchers and other experts from governance, industry and NGO’s currently involved in NWO and TKI Dinalog research projects on logistics. 09.00 – 17.00 Muntgebouw, Utrecht

17 januari 2018 - SLF Workshop "Practice-Based Research in Service Logistics"
Als onderdeel van het NWO-TOP project een workshop over success stories  en gerealiseerde impact van recente innovatie onderzoeken. 

29 maart 2018  - congres van de Topsector Logistiek

13-15 maart 2018 - Tweedaagse fieldtrip naar Leipzig
In de week van 13 maart organiseert het SLF eenmalig een exclusieve fieldtrip naar Duitsland. Onderdeel van de fieldtrip is een spectaculair bezoek aan de DHL hub in de avond. Daarnaast staan andere bedrijfsbezoeken en sessies gepland.   

26 april 2018 - SLF themabijeenkomst bij Agfa Graphics in Antwerpen

Onze deelnemers