Service Logistics Forum

23.05 Jong SLF - site visit Scania

Op maandag 5 juni zijn 25 deelnemers, studenten en young professionals, van het Service Logistics Forum (SLF) en Jong Logistiek Nederland, afgereisd richting Zwolle voor een bedrijfsbezoek bij vrachtwagenproducent Scania. Het evenement werd geopend met een welkomstwoord van Scania, gevolgd door een presentatie over het de geschiedenis van het bedrijf, de ontwikkeling en de toepassing van de lean filosofie binnen het Scania Production System en natuurlijk de logistiek.

Een van de hoogtepunten van de dag was een rondleiding door de fabriek. De deelnemers kregen een inkijkje in het productieproces van de Scania vrachtwagens. Dit gaf een mooi beeld in de efficiënte en kwaliteitsgerichte werkwijze van het bedrijf.

Na afloop van het fabrieksbezoek konden de deelnemers tijdens een netwerkborrel napraten en waardevolle zakelijke contacten leggen. Het was een gelegenheid om indrukken te delen en relaties op te bouwen met professionals uit de logistieke sector.

We hebben niet alleen een unieke kans gehad om het productieproces van Scania vrachtwagens van dichtbij te zien, maar ook om te leren van de expertise en ervaring van het bedrijf. Onze dank gaat uit naar Scania voor hun gastvrijheid en inspirerende bijdrage aan het evenement.

We adviseren de deelnemers en andere geïnteresseerde om de agenda goed in de gaten te houden voor toekomstige activiteiten. Er staan nog meer interessante mogelijkheden op het programma waarin kennisuitwisseling en netwerken binnen het vakgebied centraal staan. We kijken uit naar de volgende bijeenkomst en de nieuwe kansen die het met zich meebrengt.

Trots op onze

SLF Deelnemers