Service Logistics Forum

19.3 Pitch workshop

'Van Deelnemer naar Ambassadeur' 

Pitch workshopEvent: Pitch workshop
Datum: 2 aprill 2019, 14.00 tot 17.00
Locatie: Maarssen
Thema: 'van Deelnemer naar Ambassadeur' 
# Deelnemers: 16

SLF deelnemers weten uit eigen ervaring wat de waarde van het SLF netwerk is, maar vinden het overbrengen van die ervaring niet altijd gemakkelijk en voelen zich daarin soms geremd. Daar willen we wat aan doen! De verhalen van SFL deelnemers zijn krachtig en verdienen het om gedeeld te worden. Met een aantal enthousiastelingen zijn we aan de slag gegaan, onder leiding van Patrick van Gils van TOPpresentaties & communicatiemanagement. In de actieve workshop gaf Patrick de juiste tools waarmee ervaringen makkelijker te delen zijn. Mét passie én enthousiasme! De SLF pitch is een persoonlijk verhaal geworden met een gemeenschappelijke kern.

Patrick van Gils is jarenlang woordvoerder geweest van grote bedrijven. Als geen ander weet hij hoe je gesprekspartners mee kan nemen in jouw verhaal. Met een helder stappenplan en levendige voorbeelden leert Patrick ons deze vaardigheden. Voor het SLF heeft Patrick een aanpak ontwikkeld waarmee iedereen uit de voeten kan. Na het volgen van zijn workshop is het makkelijker, maar vooral leuker om invulling te geven aan onze rol als ambassadeur. Het was een actieve maar zeker ook gezellige bijeenkomst in een heel ontspannen sfeer. 

Ook geïnteresseerd in andere service logistieke onderwerpen neem dan contact op met het SLF via info@servicelogisticsforum.nl of via 033-2473436

Trots op onze

SLF Deelnemers