Service Logistics Forum

Op de koffie bij … DG press!

20 apr 2023
Op de koffie bij … DG press!

Op de koffie bij … DG press (Let op: slechts enkele plaatsen beschikbaar!)

Datum: Donderdag 20 april 2023
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Hallseweg 21, 6964 AJ Hall
Thema: Remanufacturing

Op donderdag 20 april vertelt Rutger Jansen, director Services van DG press in Hall, over de strategische keuze om gebruikte printers uit de markt terug te halen en ze na een remanufacturing-slag opnieuw in de markt te zetten. De reden achter deze strategische keuze is tweeledig. Allereerst draagt dit bij aan duurzaam ondernemen. En daarnaast is het voor DG press de logische, volgende stap op de servitization ladder. Hiermee voegt DG Press een extra optie voor klanten toe aan het bestaande service-aanbod.

In het eerste uur ligt de focus op DG press: wie zijn ze, wat doen ze en hoe hebben zij de remanufacturing georganiseerd Ook krijgen de deelnemers een rondleiding door het bedrijf. Vanaf 11.00 uur is het de beurt aan alle deelnemers: hoe ver zijn zij met remanufacturing, wat kunnen zij van DG press en de andere aanwezigen leren en welke tips hebben zij voor elkaar?

Deze koffiesessie is speciaal voor SLF-deelnemers die ook aan de slag willen of zijn met het opnieuw in de markt zetten van remanufactured goods. Aan de orde komen enerzijds aspecten die de ontwikkeling versnellen, maar ook is er aandacht voor de valkuilen en tegenslagen onderweg.

Op de koffie bij … DG Press! is een kleinschalig en interactief event voor een beperkt aantal gasten. Tijdens de meeting gaat het om de uitwisseling van ervaringen en kennis. En daarmee is, naast de inbreng van DG press, ook het verhaal van de deelnemers van groot belang.

 

Aangemeld voor deze bijeenkomst

Liander Logistiek logo

Liander Logistiek

Duiven
Website Profiel bekijken
Liander Logistiek logo
Reconext (voorheen Teleplan) logo

Reconext (voorheen Teleplan)

Zoetermeer
Website Profiel bekijken
Reconext (voorheen Teleplan) logo
DG press ServiceS logo

DG press ServiceS

Hall
Website Profiel bekijken
DG press ServiceS logo
Trots op onze

SLF Deelnemers