Deelnemer login
Home Nieuws Nieuwe look voor SLF
19
apr
Nieuwe look voor SLF

Nieuwe look voor SLF

 

Prettig met u Kennis-Maken!

 

Met deze uitroep wil het SLF de aandacht van service logistieke professionals trekken. Het SLF kiest daarnaast voor een nieuwe look die beter aansluit bij het open en enthousiaste karakter van het netwerk.  

Het SLF heeft een duidelijke groei ambitie. We willen meer deelnemers bij het Forum betrekken om kennis en kunde vanuit diverse gezichtspunten te kunnen belichten. Er is een grote diversiteit in de rol die service logistiek binnen organisaties speelt. De invulling van service logistieke processen loopt uiteen van ‘strategisch belangrijk’ tot ‘ondergeschoven kindje’. Voor alle professionals die op dit vakgebied werkzaam zijn of hierin interesse hebben wil het SLF het logische netwerk zijn waar kennis, kunde, innovatie en talent centraal staan.

Bent u overtuigd van de voordelen die deelname aan het SLF biedt en wilt u bijdragen aan de uitbreiding van het netwerk? Het SLF stelt de brochure graag beschikbaar. Tip uw relaties of laat ons uw relaties benaderen. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@servicelogisticsforum.nl.

Wat vindt u, spreekt de nieuwe SLF brochure u aan? Reageer hier.

Nieuwe SLF Brochure

 

Terug

Onze deelnemers