Service Logistics Forum

Nieuws van NDL - Nieuws

24 mei 2022

Varen op Vernieuwing is de titel van de Nationale Distributie Dag 2022.

Na 2,5 jaar wagen we het er weer op en organiseren we weer een Nationale Distributiedag (NDD) en wel op 6 juli a.s. Het onderwerp is Varen op Vernieuwing. Meer info en aanmelden kan via deze link: https://ndd-congres.nl/

De 33e Nationale Distributiedag (NDD) is op woensdag 6 juli 2022 op de Blue Rhapsody in Lelystad. De NDD 2022  heeft als thema ‘Varen op vernieuwing; innovatie en duurzaamheid in de logistiek’. Deze dag wil je niet missen!
 
Tijdens de Nationale Distributiedag (NDD) geven toonaangevende sprekers, zoals de Minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers, Marieke Martens, Science Director Transport & Logistics bij TNO en Mr. Bin Lin van Ochama (JD.com), hun visie op de innovatiekracht van logistiek Nederland. 
 
De NDD vindt plaats in Flevoland. Voorafgaand aan het middagcongres biedt de regio je een kijkje in de keuken bij interessante bedrijven uit de omgeving.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op onze speciale NDD website!
 
Kosten NDD
Als lid of goede relatie van NDL/HIDC en/of de regio Flevoland bieden wij je graag de mogelijkheid om de NDD te bezoeken tegen de speciale prijs van €195,00 excl. btw (in plaats van €595,00). De kosten voor het diner zijn hierbij inbegrepen.

 

Trots op onze

SLF Deelnemers