Deelnemer login
Home Nieuws Medewerking gevraagd voor NVSM Service Monitor
19
mrt
Medewerking gevraagd voor NVSM Service Monitor

Medewerking gevraagd voor NVSM Service Monitor

Graag nodigen wij je uit voor deelname aan de enquête ten behoeve van de NVSM Service Monitor. Dit jaarlijkse onderzoek onder service medewerkers in Nederland biedt inzicht in actuele ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de servicesector. Ontwikkelingen die van belang zijn voor de toekomst van onze sector. 

Algemene en persoonlijke benchmark

Doe je mee aan de NVSM Service Monitor? Dan ontvang je niet alleen het uitgebreide rapport met de overall bevindingen (t.w.v. € 75), maar ook een gepersonaliseerde rapportage, waarmee je jouw organisatie eenvoudig vergelijkt met andere ondernemingen in de sector. 

Win één van de 25 Smart Finders

Vul je de vragenlijst volledig in? Dan maak je kans op één van de 25 Smart Finders die de NVSM verloot onder respondenten. Met deze Key Finder Deluxe, voor iPhone-, Android- en Windows telefoons, ben je nooit meer lang op zoek naar je sleutels, tas, bagage of portemonnee. 

Genoeg redenen om mee te doen! 

Klik hier om directe naar de enquête te gaan (invullen duurt slechts 15 minuten). 

Bij voorbaat dank voor je deelname, waarmee de NVSM, de Universiteit van Maastricht en zeker ook jij waardevolle inzichten verkrijgen over de rol van de serviceorganisatie in de huidige economie.

Terug

Onze deelnemers