Service Logistics Forum

SLF sponsorpartner aan het woord - Nieuws

28 maart 2022

Waarom TKI Dinalog aanhaakt bij het SLF

Het SLF is zijn sponsors veel dank verschuldigd. Dankzij hen kunnen wij alle evenementen, met name de Service Leadership Summit, organiseren. Daarom zetten wij elke maand één van onze sponsoren in de spotlight. Deze keer Bas van Bree, Managing Director bij TKI Dinalog.

Waarom is TKI Dinalog sponsor van het SLF?
Het SLF is al sinds jaren een belangrijk platform voor TKI Dinalog om op het gebied van service logistiek behoeftes in de markt op te halen en tegelijkertijd de verbinding te maken met onderzoeksvragen die in het programma van TKI Dinalog kunnen worden opgepakt.

Wat wil je met de SLF-deelnemers delen? 
TKI Dinalog en de Topsector Logistiek spelen een belangrijke rol in het aangaan van maatschappelijke uitdagingen. Het wordt steeds duidelijker dat service logistiek kennisdrager is; bijvoorbeeld in de transitie naar een circulaire economie, verschuivingen in de zorg, inrichten van (cyber)betrouwbare maakketens, etc. Het is mooi dat we hier al actief de kennis en ervaring van het SLF (en de deelnemers in het netwerk) kunnen benutten en samen in de transities optrekken. Binnenkort volgen verschillende mogelijkheden om onderzoeksprojecten te starten in deze transities. Informatie hierover is de vinden op de website van TKI Dinalog (www.dinalog.nl).

Trots op onze

SLF Deelnemers