Service Logistics Forum

SLF sponsorpartner aan het woord - Nieuws

18 januari 2023

Volgens hi-tech bedrijf KNAPP is het SLF een goede bron voor het volgen van technologische ontwikkelingen

Het SLF is haar sponsors veel dank verschuldigd. Dankzij hen kunnen wij alle evenementen, met name de Service Leadership Summit, organiseren. Daarom zetten wij voortaan elke maand een van onze sponsoren in spotlight. Deze keer René Wolters, Managing Director Benelux at KNAPP.  

Waarom is KNAPP sponsor van het SLF?

KNAPP stelt vooral prijs op het uitwisselen van kennis, het volgen van innovaties en technologische ontwikkelingen, het opdoen van inspiratie en het netwerken. Dat zijn onze drivers om deel te nemen.

Wat wil je met de SLF-deelnemers delen? 

Bij deze wil ik graag de nieuwe one-liner van KNAPP delen, ‘Value Chain Tech Partner’. Als technologie bedrijf zijn wij voortdurend op zoek naar een hogere graad van efficiëntie in de waardecreatie van onze klanten naar hun klanten toe. Daarbij kijken we naar de integrale ketenlogistiek, de goederenstromen vanaf de productie (maakindustrie) over de distributiemagazijnen tot bij het Point-of-Sales. Onze oplossingen zijn een samenspel van mechantronica, automatisering van de datastromen en continue verbetering binnen een brede service portfolio. In een lange termijn partnership met onze klanten zullen we hierbij blijven investeren in innovatie.

Trots op onze

SLF Deelnemers