Service Logistics Forum

De Young Talent Summit

Aanmeldknop

De Service Logistics Summit is bij uitstek een dag voor jong talent. Het SLF hecht veel waarde aan het betrekken van jong talent bij het vakgebied. Het maakt niet uit of je nog studeert, net afgestudeerd bent of al enige werkervaring hebt. Iedereen die benieuwd is naar de mogelijkheden die service logistiek biedt én maximaal 3 jaar werkervaring heeft krijgt bij het SLF speciale aandacht. Tijdens de Service Logistics Summit merk je dat aan bepaalde programma-onderdelen die specifiek gericht zijn op jonge talenten en aan de rol die je onder de deelnemers hebt. Wanneer je deelneemt aan de Service Logsitics Summit ben je zeker niet alleen en onbelangrijk.  

Het Young Talent Program
Een in het oog springend programma onderdeel is het Young Talent Program. Dit onderdeel is exclusief toegankelijk voor getalenteerde studenten in de laatste fase van hun opleiding. Je kunt hier maar 1x aan deelnemen. De opzet wijzigt elk jaar, maar centraal staat het gesprek tussen student en het hogere bedrijfsmanagement van veelal de grote bedrijven. De dagvoorzitter, Charles Groenhuijsen, heeft de leiding. Enige voorbereiding wordt gevraagd. 

De SLF Afstudeerprijs
Studenten die onderzoek gedaan hebben naar een relevant onderwerp en recentelijk zijn afgestudeerd gaan de competitie aan en dingen mee naar de SLF Afstudeerprijs. Een professionele jury beoordeelt vooraf het niveau en de toepasbaarheid van het onderzoek en nomineert de besten voor een plenaire pitch tijdens de Service Logistics Summit. Ten overstaan van alle deelnemers krijgen de finalisten elk 5 minuten de gelegenheid om het publiek te overtuigen waarom hij of zij de hoofdprijs moet winnen. 

De creatieve, kritische noot
Jonge professionals hebben over het algemeen een aantal zaken gemeen; ze zijn slim, eigenwijs en hebben een andere kijk op actuele onderwerpen dan de doorgewinterde professionals. Dit maakt jonge professionals waardevol voor het vakgebied. Het SLF neemt de mening van jonge professionals serieus en geeft creatieve, kritische noten graag het podium. Tijdens de Summit krijgen een aantal deelnemers vooraf een specifieke opdracht mee. De terugkoppeling en ervaring krijgt (online) aandacht en wordt meegenomen bij de bepaling en inhoud van volgende SLF activiteiten. 

Trots op onze

SLF Deelnemers