Service Logistics Forum

Young Talent Program

Ben je student of een young professional met maximaal 5 jaar werkervaring en heb je interesse in service logistiek? Meld je dan aan voor het Young Talent Program van de SLF Service Leadership Summit.

In de ochtend en de eerste helft van de middag volg je het reguliere programma van de Summit. In de middag ga je met de andere deelnemers aan het Young Talent Program aan de slag met een speciaal voor jullie ontwikkelde case. 

Case
We gaan we in groepen aan de slag met een real life case van Lely. Klanten van Lely willen graag de mogelijkheid krijgen om zelf voorraad aan te houden op hun eigen locatie, maar hoe kunnen we dit op een juiste manier mogelijk maken, zonder dat er blokkades ontstaan binnen de supply chain?

Programma
09:00 uur   Bedrijfsbezoeken
12:00 uur   Ontvangst in Naaldwijk met een heerlijke lunch
13:00 uur   Plenair programma met o.a. de pitch battle voor de afstudeerprijs en tafelsessies met diverse gastexperts
13.30 uur   Lely case
16:00 uur   Plenair programma met de prijsuitreiking van de Afstudeerprijs 2023 en een keynote van Arjan Postma, Nederlands bekendste boswachter
17:15 uur   Netwerkborrel

Aanmelden
Deelname aan het Young Talent Program en de Summit is voor jou als student of young professional gratis. Stuur een email naar events@servicelogisticsforum.nl om je aan te melden.

Alle overige informatie over deze dag vind je op de verschillende websitepagina's over de Summit.

Young Talent Program_banner

Trots op onze

SLF Deelnemers