Service Logistics Forum

Logistieke opleiding

Logistieke opleiding

Ben je professional in het boeiende werkveld van service logistiek en wil je je kennis op peil houden? Of ben je student en wil je een logistieke opleiding gaan volgen? Service Logistics Forum wijst je de weg! Zowel voor professionals als voor studenten biedt ons netwerk interessante ingangen voor het opdoen en uitbreiden van service logistieke kennis, bijvoorbeeld door middel van logistieke opleidingen, seminars en kennissessies. 

Service Logistics Forum: hét netwerk voor professionals in service logistiek

Het Service Logistics Forum (SLF) organiseert vakgerichte bijeenkomsten en brengt bedrijfsleven, wetenschap en (semi)overheid bij elkaar, faciliteert bij specifieke vraagstukken en levert expertise. Dat doen we door excursies en seminars te organiseren waar leden en geïnteresseerden zoals jij elkaar kunnen ontmoeten en horen over actuele ontwikkelingen binnen het vak. 

Jong SLF: unleash your potential!

Jong SLF biedt jou, als jonge talent een ontdekkingstocht binnen de service logistiek, waardoor jij een bredere kijk op service logistiek kunt ontwikkelen. Het programma is toegankelijk voor jou als je 1 tot 3 jaar werkervaring hebt of als je in het laatste jaar van je opleiding zit. Jong SLF daagt je uit om na te denken over relevante vraagstukken en nieuwe ontwikkelingen in de service business. Hierdoor vergroot je je waarde voor de (toekomstige) organisatie en word je anderzijds in staat gesteld relevante persoonlijke competenties verder te ontwikkelen. En natuurlijk leg je ook binnen Jong SLF mooie contacten voor de toekomst. Meer over Jong SLF vind je hier.

Volg een logistieke opleiding bij een van onze deelnemers

Binnen het netwerk van SLF vind je diverse onderwijsinstellingen die logistieke opleidingen aanbieden. 

Erasmus Universiteit Rotterdam
Hogeschool van Rotterdam
Hogeschool van Amsterdam
KU Leuven (België) 
Rijksuniversiteit Groningen
Technische Universiteit Eindhoven
Universiteit Twente

Deze deelnemers bieden diverse logistieke opleidingen aan op HBO- en WO niveau. Ben je reeds professional, dan leer je wellicht het meest van het delen van kennis en kunde. Sluit je daarom aan bij het SLF en bezoek onze seminars en activiteiten! Leer van vakgenoten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Benieuwd naar het SLF?

Wil je je kennis over Service Logistiek verdiepen en je netwerk verbreden? Dan is het Forum ook voor jou interessant! Bekijk hier welke events aansluiten bij je vraagstukken en hier welke bedrijven en kennisinstellingen ook deelnemen aan het netwerk. Je kunt je gratis inschrijven voor één SLF bijeenkomst om kennis te maken door je als niet-SLF deelnemer in te schrijven voor het evenement van je keuze.

Contact

Heb je vragen of het SLF? Wil je deelnemen aan een van onze activiteiten? Of ben je benieuwd naar het aanbod van logistieke opleidingen onder onze leden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Stichting Service Logistics Forum
info@servicelogisticsforum.nl


 

Trots op onze

SLF Deelnemers