Deelnemer login
Home Nieuws SLF deelnemers welkom bij Districon Seminar op 20 juni
04
mei
SLF deelnemers welkom bij Districon Seminar op 20 juni

SLF deelnemers welkom bij Districon Seminar op 20 juni

SLF deelnemer Districon publiceert programma van het Districon Seminar 2019.

Heeft u 20 juni al in de agenda genoteerd? Op deze dag verwelkomt Districon u graag op het Districon Seminar met als thema “Sustainable Supply Chains: Business or Busyness?”. Alle hoofdthema’s op uw duurzaamheidsagenda komen voorbij; van duurzaam (ver)bouwen tot duurzaam transport. Meer informatie, klik hier.

Datum en locatie:
Donderdag 20 juni 2019,  De Observant in Amersfoort 

Het volledige programma:
Plenaire presentaties:
Heineken
Met het “Brew a better world” programma voert Heineken duurzaamheid door in de hele keten. In deze presentatie zal Maarten Cuijpers u meer vertellen over de duurzaamheidsambities van Heineken en een aantal duurzame, logistieke projecten met u delen.

BigMile & Superunie
BigMile is ervan overtuigd dat bedrijven met de juiste technieken eenvoudig en voordelig hun prestaties kunnen verbeteren. Qua concurrentiepositie én qua duurzaamheid, gaat Nico Anten melden. Superunie licht toe waarom zij in dit programma gelooft en samen met haar logistiek dienstverleners aan implementatie werkt.

The Ocean Cleanup en The Green Miles
Florian Dirkse geeft een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit.  Na 2 jaar rond de wereld zeilen had hij een missie, het opruimen van onze oceanen. Momenteel is Florian bezig om met mensen zijn dromen te delen en waar te maken voor iedereen. Een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen! 

Workshops:
Rhenus, Kloosterboer & NextLevel
In een interactieve paneldiscussie worden de uitdagingen en kansen belicht die komen kijken bij het realiseren van duurzame panden.

Districon
“Changing the future by charging today”. Aan de hand van uw ritgegevens kunnen we in kijkje in uw toekomst nemen op het gebied van elektrisch transport. U wordt uitgedaagd mee te denken over het implementeren van elektrisch transport, optimale laadstrategieën en de benodigde infrastructuur van laadpalen.

Green Business Club & Districon
De stichting Green Business Club Nederland is een impactorganisatie die samenwerking op het gebied van duurzaamheid stimuleert. Dit raakt o.a. verminderen, verslimmen en verschonen van transport in een binnenstedelijke omgeving. GBC Nederland gaat graag met u in gesprek over kansen!

Thuiswinkel.org
Hoog op de agenda staat het optimaliseren van pakketvervoer in de e-commerce logistiek. Hoe kan meer vervoert worden met minder wagens? Discussieer mee in deze workshop!

Voor meer informatie neemt u contact op met info@servicelogisticsforum.nl.

 

Terug

Onze deelnemers