Service Logistics Forum

Programma 2021-2022

Service Leadership Summit 2021-2022

"Technologie geeft serviceketens energie" - do. 2 juni 2022 - Willem Twee, Den Bosch

Powered by Service Logistics Forum


Programma

Programma_v03-05

Toelichting programmaonderdelen


Inspiratiecaroussel

Dit jaar doen we het eens helemaal anders dan tijdens voorgaande edities. De deelnemers maken in groepjes een tour langs alle inspiratiesessies. U hoeft dit jaar dus niet te kiezen, u kunt alle sessies bijwonen!

De onderstaande sessies worden in willekeurige volgorde door iedereen bezocht, onder leiding van een tourleader. Een overzicht met gedetailleerde informatie per inspiratiesessies vindt u hier.

Inspiratiecaroussel 2022

 

SLF Afstudeerprijs 2021-2022

Aan Ruud Kockelkorn, Algemeen Directeur van Peach Group BV dit jaar de eer om de winnaar van de SLF Afstudeerprijs 2021-2022 bekend te maken en de hoofdprijs van € 1.000 uit te reiken. Peach Group is de trotse sponsor van deze scriptieprijs. Wie de prijs wint, wordt bepaald door een vakkundige jury, aangevuld met het publieksoordeel over de pitches van de finalisten.
 

Finalisten SLF Afstudeerprijs 2021-2022

De finalisten voor de SLF Afstudeerprijs 2021-2022 zijn bekend! Lois Aerts en Sjors Melman zijn door de jury als de twee beste van de acht inzendingen beoordeeld. Dit betekent dat Lois en Sjors het tijdens de summit tegen elkaar op gaan nemen in de spannende Finalistenpitches. Zij mogen elk hun onderzoek en de resultaten pitchen voor het voltallige publiek. 

Finalisten

 


Young Talent Program

Speciaal voor studenten in de laatste fase van hun studie en voor jong professionals met 0 tot 5 jaar werkervaring, organiseren wij elk jaar het Young Talent Program. Dit is een programmaonderdeel exclusief voor jonge talenten waarbij werkervaring niet nodig is om mee te kunnen discussiëren.

Paul Enders en Rogier Zoun, de drijvende krachten achter Jong SLF organiseren deze veelzijdige dag, die een mix is van het reguliere programma van de Service Leadership Summit en eigen onderdelen.  

In de vroege middag wordt een speciaal ontwikkelde bedrijfscase uitgewerkt en later gaan de talenten met een service logistieke ‘oude rot in het vak’ op stap om hem of haar alles te vragen over het werken in servicelogistiek.

Aanmelden voor het Young Talent Program kan door een email te sturen naar events@servicelogisticsforum.nl. Deelname is gratis.

 

 

Trots op onze

SLF Deelnemers