Nederlands English
Deelnemer login
Home Activiteiten SLF Service Logistics Summit 17

Voorkant AviodromeService Logistics Summit 2017still eerste vlog SLF Summit 2017

Datum: 24 november 2017
Tijdstip: 9.00 - 18.00 met aansluitend diner
Locatie: Aviodrome, Lelystad
Thema: Logistiek Verenigd
Kosten: Gedifferentieerd tarief
Bekijk het programma van de Service Logistics Summit 2017

Bekijk het programma van de Service Logistics Summit 2017 op video
 

Op 24 november as wordt voor de 21e keer de Service Logistics Summit georganiseerd door het SLF in samenwerking met TKI Dinalog. Kom kijken en ervaar de dynamiek rond Lelystad Airport, de ontwikkelingen op service logistiek gebied en de actualiteiten bij vakgenoten. Het SLF is druk doende om met deze ingrediënten een interessant programma voor u op te zetten.  

Het thema van dit jaar, Logistiek Verenigd, sluit aan bij de uitgewerkte SLF ambitie waarin samenwerken, om tot nieuwe inzichten te komen, één van de pijlers is. Het is dan ook niet toevallig dat een groot deel van de middag samen met het NVDO opgezet is. Vanaf 16.00 zijn vele NVDO-leden aanwezig. Dit biedt geweldige kansen elkaar te ontmoeten. De gezamenlijke afsluiting biedt een spectaculair optreden van kapitein Stefan Wildenberg van Defensie en belicht de overeenkomsten en synergiemogelijkheden tussen onderhoud en service logistiek met prominenten uit beide vakgebieden.

Het programma bevat bedrijfsbezoeken, plenaire presentaties en parallelle sessies. Er is debat & discussie met het publiek. Voor geselecteerde jonge talenten is er wederom een  exclusief Young Talent Programma en ook de uitreiking van de SLF Afstudeerprijs staat op de rol. Kortom, een vol programma waarvan we de sprekers en onderwerpen in de komende tijd aan u zullen voorstellen. Roelof Hemmen, bekend van BNR radio, presenteert de Service Logistics Summit.  

aanmeldbutton

Benieuwd welke SLF deelnemers zich al hebben aangemeld? Kijk hier.

Nog niet bekend met de Service Logistics Summit? Bekijk de editie van 2016 voor een indruk van deze jaarlijkse service logistieke dag.

De Summit wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Fokker logo

 

 

 

logo-tue.png

Onze deelnemers