Service Logistics Forum

SLF Service Logistics Summit 17

Service Logistics Summit 2017

De 21e editie van de Service Logistics Summit staat voor de deur! Kom kijken en ervaar de dynamiek rond Lelystad Airport, de ontwikkelingen op service logistiek gebied en de actualiteiten bij vakgenoten. Het SLF heeft met deze ingrediënten een interessant programma voor u opgezet. 

Datum: 24 november 2017
Tijdstip: 9.00 - 18.00 met aansluitend diner
Locatie: Aviodrome, Lelystad
Thema: Logistiek Verenigd
Organisatie: Service Logistics Forum (SLF) ism TKI Dinalog en Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO)
Kosten: Gedifferentieerd tarief

Bekijk het programma van de Service Logistics Summit 2017
Bekijk de vlogs van Saskia over de Service Logistics Summit 2017

Het thema van dit jaar, Logistiek Verenigd, sluit aan bij de uitgewerkte SLF ambitie waarin samenwerken, om tot nieuwe inzichten te komen, één van de pijlers is. Het is dan ook niet toevallig dat een groot deel van de middag samen met het NVDO opgezet is. Vanaf 16.00 zijn vele NVDO-leden aanwezig. Dit biedt geweldige kansen om, naast service logistieke vakgenoten, ook onderhoudsprofessionals te ontmoeten. De gezamenlijke afsluiting biedt een spectaculair optreden van kapitein Stefan Wildenberg van Defensie en belicht de overeenkomsten en synergiemogelijkheden tussen onderhoud en service logistiek met prominenten uit beide vakgebieden.

Het programma bevat bedrijfsbezoeken, plenaire presentaties en parallelle sessies. Er is debat & discussie met het publiek. Voor geselecteerde jonge talenten is er wederom een  exclusief Young Talent Programma en ook de uitreiking van de SLF Afstudeerprijs staat op de rol. Kortom, een vol programma waarvan we de sprekers en onderwerpen in de komende tijd aan u zullen voorstellen. Roelof Hemmen, bekend van BNR radio, presenteert de Service Logistics Summit.

Aanmeldknop SLF Service Logistics Summit 2017

Benieuwd welke SLF deelnemers zich al hebben aangemeld? Kijk hier.
Nog niet bekend met de Service Logistics Summit? Bekijk de editie van 2016 voor een indruk van deze jaarlijkse service logistieke dag.

De Summit wordt mede mogelijk gemaakt door: 

logo-drake.png

 

 

Fokker logo  

 

 

Dinalog TKI

 

logo KatoenNatie

 

 

dhl-1-[1].jpg

 

logo-districon.png

 

 

       logo-tue.png

 

Lelystad logo

 

LAB logo

 

 

 

 

NVDO logo

 

 

Trots op onze

SLF Deelnemers