Deelnemer login
Home Nieuws Finalisten SLF Afstudeerprijs 2018 bekend
07
nov
Finalisten SLF Afstudeerprijs 2018 bekend

Finalisten SLF Afstudeerprijs 2018 bekend

Van de 11 inzendingen zijn de twee beste scripties door de jury gekozen. En dat zijn Collin Drent en Bram Klein Kranenbarg. "Geen makkelijke keuze dit jaar", zei jury-voorzitter Hans van Waveren, "het niveau van de scripties is wederom hoog". De inschrijvingen kwamen van maar liefst 6 verschillende opleidingsinstanties. Trots zijn we dat er ook dit jaar weer 2 bachelor scripties zijn ingezonden, al zien we dat aantal graag verder toenemen. 

Collin deed zijn afstudeeronderzoek bij CQM. Hij onderzocht de optimale positionering van service monteurs om de aanrijtijden naar onderhoudsklussen zo klein mogelijk te laten zijn. Bram studeerde af bij Lagerwey. Zijn onderzoek richtte zich op preventief onderhoud op basis van conditie status, een veel belovende onderhoudsstrategie om kosten te verminderen. Het onderzoek van Bram komt in de buurt van het onderzoek van de winnaar van vorig jaar en tevens student aan dezelfde universiteit, Floris Boekema. Zou dit in het voordeel of nadeel van Bram zijn?

Tijdens de Service Logistics Summit op 15 november zullen de finalisten hun onderzoek en resultaten plenair pitchen. Daarvoor krijgen ze 5 minuten en mogen ze 1 sheet gebruiken ter ondersteuning van hun verhaal. Na afloop neemt de jury een besluit over de winnaar en reikt Floris Boekema de prijs uit. We zijn ontzettend benieuwd. 

Terug

Onze deelnemers