Service Logistics Forum

Jong SLF webinar: Het gebruik van supply chain kennis in de vaccinatiecampagne

08 jun 2021
Jong SLF webinar: Het gebruik van supply chain kennis in de vaccinatiecampagne

Het Jong SLF organiseert een interessant webinar over hoe professionals uit de logistieke supply chain hebben bijgedragen aan de huidige vaccinatiecampagne in Nederland. Paul Enders (ASML en SLF bestuurslid) was een van de initiatiefnemers en vertelt ons graag over hoe zij de priksnelheid konden versnellen. Hoe zorgde zij ervoor dat dit project van de grond kwam en welke aanpassingen hebben ze gemaakt in het proces?

 

 

 

 

 

 

 

Datum: 8 juni
Tijd: 15.20 - 16.30
Locatie: online
Thema: Supply chain kennis in de vaccinatiecampagne

Tijdens dit webinar, speciaal voor young professionals, wordt er van alles verteld over de bijdrage van Paul en zijn team tijdens de vaccinatiecampagne. Eind december begin januari, zijn meerdere Europese landen begonnen aan hun vaccinatiecampagne. In Nederland bleken we verrast door de snelheid en kwamen daardoor op achterstand. Hoewel de overheid vaccinaties zag als de enige weg terug naar het ‘normaal’, was het geen probleem dat Nederland een langzamere start had. Supply chain specialisten en academici zagen mogelijkheden om bij te dragen aan het versnellen van de vaccinatiecampagne.

Naast de uitleg over hoe dit interessante project is gegaan, zijn we uiteraard ook benieuwd naar ideeën over de nog niet opgeloste problemen binnen de vaccinatiecampagne.

Programma 

15:20        Virtuele inloop webinar
15.30     Welkom en opening door Jong SLF mede namens Jong Logistiek Nederland en introductie Paul Enders, bestuurslid SLF en Director System Delivery Management ASML
15.40        Presentatie ‘Het versnellen van de priksnelheid’ door Paul Enders 
                 ▪ Hoe kwamen we tot een team?
                 ▪ Wat maakte dit voorstel anders dan andere voorstellen?
                 ▪ Belangrijke sub-projecten, de resultaten en de procesaanpassingen.
                 ▪ Een kijk op de nog openstaande onopgeloste onderwerpen.
16.30        Afsluiting

Dit webinar is speciaal ontwikkeld en enkel toegankelijk voor young professionals met 0 - 5 jaar werkervaring. Daarnaast kunnen we ook enthousiast vertellen dat deelnemers van Jong Logistiek Nederland van harte welkom zijn bij het webinar. 

Voor meer informatie neem direct contact op met info@servicelogisticsforum.nl. Om aan te melden gebruiken young professionals de button hieronder of deze link.

Aangemeld voor deze bijeenkomst

Aangemelde gasten voor deze bijeenkomst

Trots op onze

SLF Deelnemers